VIDEO Focuri de armă în Olt, după un scandal într-un bar

Data:

Un dosar penal a fost deschis de poliţiştii din Olt, în urma unui scandal petrecut într-un local din Balş, ulterior unul dintre protagonişti reclamând că ar fi auzit focuri de armă, în apropierea locuinţei sale.

Citește și: Expertul în securitate Iulia Joja: „Declarațiile lui Dîncu au pus România într-o poziție opusă față cea a SUA” – PRESShub

Oamenii legii spun că un bărbat în vârstă de 53 de ani, din orașul Balș, în timp ce se afla într-un local public, din aceeași localitate, ar fi fost agresat fizic de către două persoane, respectiv, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din orașul Balș și un alt bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Slatina.

În următoarea seară, în jurul orei 21:00, bărbatul agresat a sunat din nou la 112 şi a reclamat că, în timp ce se afla la domiciliu, a observat trecând prin fața locuinței sale un autoturism,  condus de un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din orașul Balș, iar din direcția acestuia a auzit mai multe zgomote puternice, posibil de armă.

Continuarea, în Reporter24!

Foto/Video Facebook George Radu

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Au ajutat bolnavi, orfani și oameni sărmani | Bihoreanul

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Elevii olandezi au...

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă | De Brăila

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă. Tânărul...