VIDEO Mickey Rourke a vorbit, la Oradea, despre un mare regret legat de România

Data:

Faimosul actor american Mickey Rourke (70 de ani) se află la Oradea pentru filmări la lungmetrajul „21 de rubini”, scris și regizat de preotul Ciprian Mega. 

Într-o pauză, actorul a discutat cu jurnaliști de la Bihoreanul. Filmările tocmai încheiate în restaurantul Astoria din Piața Ferdinand urmau să continue la Teatrul Regina Maria, iar membrii echipei de producție mișunau între cele două locații, vrând să se asigure că totul este pregătit pentru următoarele scene. Așadar, discuția a trebuit să fie una destul de scurtă. 

Mickey Rourke a vorbit deschis despre bucuria de a se afla în România, și în special la Oradea, despre atmosfera de la filmări, relația specială pe care o are cu regizorul orădean Ciprian Mega – căruia i-a cerut o binecuvântare înaintea uneia dintre scene și care vrea „perfecțiune” – precum și despre calitățile pe care trebuie să le aibă cei aspiră la o carieră de succes în actorie. 

„Îmi place orașul vostru mult. Oamenii sunt foarte amabili. Filmările de astăzi au mers foarte bine. Toți oamenii din România care lucrează în echipa de producție au fost drăguți, serviabili și într-o dispoziție grozavă. Așadar, este ușor (n.r. – să filmezi) când toată lumea zâmbește în timp ce lucrează…”, a început Mickey Rourke discuția cu BIHOREANUL

Mai mult, actorul premiat cu Globul de Aur și cu BAFTA și nominalizat la Oscar pentru rolul său din „The Wrestler” (Luptătorul) a dezvăluit și un mare regret pe care-l are în privința unui proiect de suflet legat de România și de câinii vagabonzi.

YouTube video

Urmăriți PressHUB și pe Google News

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Halvingul Bitcoin. Calm pe piața cripto. Bitcoin a coborât la 63.000 de dolari

Halvingul Bitcoin nu a tulburat prea mult piața Bitcoin,...

Compensarea salariaților români pentru munca depusă, pe penultimul loc în UE | Curs de guvernare

Compensarea salariaților români pentru munca depusă a urcat în...

Operațiunea Conversus: 107 arestări și 1.388 de arme confiscate VIDEO

Operațiunea Conversus: Poliția Română a condus o operațiune, la...