VIDEO Percheziții la un traficant de droguri care vindea și oferea gratuit droguri, inclusiv minorilor

Data:

Percheziții la un traficant de droguri din județul Alba, care este cercetat pentru trafic de drgorui de risc și de mare risc. Polițiștii au descins în mai multe imobile din Alba și Cluj.

Polițiștii au făcut percheziții, inclusiv în județul Cluj, într-un dosar de trafic de droguri. Un bărbat de 27 de ani, din comuna Cergău, jud. Alba, este bănuit că, în perioada 2022-2023 ar fi vândut și oferit gratuit droguri de risc și mare risc mai multor persoane, printre care și minori.

YouTube video

„La data de 12 octombrie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au efectuat 6 percheziții domiciliare, în județele Alba și Cluj, în vederea documentării activității infracționale a unei persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc. Din cercetări a rezultat că, în perioada 2022 – 2023, un tânăr, de 27 de ani, din comuna Cergău, județul Alba, ar fi deținut, oferit cu titlu gratuit și vândut droguri de risc și mare risc mai multor consumatori din județul Alba, inclusiv minori, cu precădere în zona municipiului Blaj, pentru suma de 100 de lei pentru un gram”, a transmis Inspectoratul General al Poliției Române — IGPR.

Citește și Câți ani de pușcărie au fost „prezenți” la nunta băiatului Gabrielei Firea

„Captură” de 20 de grame

Polițiștii au ridicat de la domiciului tânărului 20 de grame de substanțe psihoactive, cântare electronice, telefoane mobile, dispozitive de mărunțit și 1.700 de lei. „În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 20 de grame de substanță cristalină, despre care există suspiciunea rezonabilă că ar fi droguri de mare risc, cântare electronice, telefoane mobile, două dispozitive de mărunțit și 1.700 de lei.

Tânărul bănuit de trafic de droguri a fost condus la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Alba Iulia, pentru audieri, iar față de acesta a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore. Alte 22 de persoane au fost audiate în calitate de martor. La data de 13 octombrie 2023, bănuitul a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă a acestuia”, mai transmite IGPR, citat de Monitorul de Cluj.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Au ajutat bolnavi, orfani și oameni sărmani | Bihoreanul

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Elevii olandezi au...

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă | De Brăila

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă. Tânărul...