Câți ani de pușcărie au fost „prezenți” la nunta băiatului Gabrielei Firea

Data:

Câți ani de pușcărie au fost „prezenți” la nunta băiatului Gabrielei Firea. Tânărul a devenit celebru după ce a picat bacalaureatul cu 1,20 la limba română, 3,60 la sociologie și 5,15 la istorie. Acum s-a căsătorit și a fost cununat de Gigi Nețoiu, fostul acționar de la Universitatea Craiova și Dinamo, condamnat definitiv la 3 ani și 4 luni de închisoare în Dosarul Transferurilor.

Băiatul cel mare al Gabrielei Firea, Tudor, s-a căsătorit civil și religios cu aleasa inimii lui, Eva, sâmbătă, 7 octombrie. Ceremonia civilă a fost oficiată chiar de primarul Florentin Pandele, tatăl vitreg al mirelui, iar petrecerea a avut loc la un restaurant din centrul Bucureștiului.

Au mai fost prezenți la nuntă eliberații George Copos, fostul patron de la Rapid, 3 ani și 8 luni în Dosarul Transferurilor + 4 ani în Dosarul Loteria I, Cristi Borcea, fostul acționar de la Dinamo, 6 ani și 4 luni în Dosarul Transferurilor + 5 ani în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța, plus fostul prim-ministru Adrian Năstase, 2 ani în dosarul „Trofeul Calității” + 4 ani în Dosarul Zambaccian.

Citește și FOTO Prințesa Kate Middleton, apariție într-un costum tricotat la Piatra Neamț

„Toată viața mi-am dorit o fată și acum o am, ca soție a primului meu băiat. Noi, alături de Nicoline și Matthew Lesley – părinții miresei, dragii nași Cătălina și Gigi, întreaga familie și prietenii iubitori vă dorim să aveți împreună o viață lungă și frumoasă, casa plină de binecuvântări, credință, înțelegere din priviri, iertare rapidă atunci când apar mici discuții.

Asta înseamnă dragostea deplina! Cea mai mare bucurie a unei mame este să-și vadă copiii sănătoși, împliniți, la casa lor. Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru această mare bucurie!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Chiar fostul primar a postat pe rețelele de socializare fotografii de la nuntă.

Preluare Sport.ro.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Eurodeputata Ramona Strugariu, copreședinta Partidului REPER, și-a lansat sâmbătă candidatura la primăria Cluj-Napoca

Eurodeputata Ramona Strugariu, copreședinta Partidului REPER, și-a lansat sâmbătă...

Un sucevean aflat în arest la domiciliu pentru trafic de droguri a evadat

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din...

Stradă surpată în Slănic Prahova. Geologi și specialişti caută explicații| FOTO

Stradă surpată în Slănic Prahova. Specialişti din cadrul Institutului...