Vlad Pascu ar fi petrecut cu copiii unor politicieni din Constanța, înainte să producă accidentul de la 2 Mai, susține președintele Europol

Data:

Vlad Pascu ar fi petrecut cu copiii unor politicieni din Constanța, înainte să producă accidentul de la 2 Mai, susține președintele Europol. Vlad Pascu, șoferul de 19 ani, care conducea drogat și a ucis doi tineri în localitatea 2 Mai, ar fi participat la o petrecere alături de copii ai unor persoane importante din județul Constanța în noaptea accidentului, a declarat Cosmin Andreica, președintele sindicatului EUROPOL, pentru Digi24. Acolo s-ar fi consumat droguri.

”Dacă vorbim de legături cu unele personaje, este interesant cum s-a trecut foarte repede peste momentul de după eliberarea din container, după acea oră și jumătate, respectiv momentul în care a participat la acea petrecere. La acea petrecere înțeleg că, la fel, în primul rând din declarațiile dlui Glugă, fostul inspector șef, se consumaseră droguri. Vorbea despre nouă persoane care au fost conduse la sediul poliției. N-a mai întrebat nimeni de acele persoane, cine sunt… Din datele pe care le-am primit de la oamenii din Vama Veche, înțelegem că participanții erau tineri din județul Constanța. Deci erau copiii unor persoane cu poziții sociale și politice în județul Constanța”, a spus Andreica la Digi24.

Citește și Tatăl lui Vlad Pascu a intrat cu scuterul în jurnalişti, la plecarea de la DIICOT

Vlad Pascu fost oprit de poliție de două ori înaintea tragediei. Cu o zi înaintea accidentului, la un filtru, și chiar în noaptea tragediei. A fost lăsat să plece de la sediul poliției fără a fi testat pentru consum de droguri, deși i-au fost găsite droguri în mașină, iar autoturismul nu avea asigurare RCA valabilă. În mașină se mai aflau și alte persoane. (G4 Media)

Sursa foto: Instagram / Vlad Pascu

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O altă perspectivă despre testele PISA: unii profesori nu le consideră relevante, alții nu vor să comenteze

O altă perspectivă despre testele PISA: unii profesori consultați...

Accident mortal la Galați – microbuz plin cu pasageri, răsturnat

Accident mortal la Galați - microbuz plin cu pasageri,...

Aeronavele pot opera zboruri la Craiova și pe Gerul Bobotezei

Aeroportul Internațional Craiova a fost dotat cu echipamente de...