Volodimor Zelenski, de Ziua Independenței: Ucraina a renăscut atunci când Rusia a invadat-o

Data:

Președintele Volodimor Zelenskiy a declarat, într-un discurs adresat poporului de Ziua Independenței Ucrainei, că țara sa a renăscut atunci când Rusia a invadat-o și că va recuceri Crimeea anexată și zonele ocupate din est, după cum transmite Reuters.

În discursul înregistrat în ziua în care se împlinesc șase luni de la invazia Rusiei din 24 februarie, Zelenski a spus că Ucraina nu mai vede încheierea războiului atunci când va fi pace, ci în momentul în care Kievul va fi de fapt victorios.

„O nouă națiune a apărut în lume pe 24 februarie, la ora 4 dimineața. Nu s-a născut, ci a renăscut. O națiune care nu a plâns, nu a țipat și nu s-a speriat. Una care nu a fugit. Nu a renunțat. Și care nu a uitat”, a spus Zelenski.

Continuarea, pe Hotnews.ro!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
1 COMENTARIU
  1. Privind olecuta in urma toate acestea nu s-ar fi intimplat daca Rusia nu ar fi cucerit cu usurinta Pen. Crimeea si parte din Donbas . „Florile din gara ” au devenit momeala ce a sugerat Rusiei usurinta ocuparii intregi Ucraine si a punerii la colt a intregului Occident .Doar nu om fi atit de naivi sa credem ca Zelenski s-a apucat de treaba fara a avea in spate garantiile oferite de catre J,R.Biden sau ca J.R.Biden a pornit alaturi de UE sa furnizeze armament si logistica Ucrainei fara nici macar o minima pregatire .Totul pare a fi fost de multa vreme pregatit si nu mare ne-ar fi mirarea daca nu cumva si armamentul American ar fi fost de multa vreme adus in Ucraina cum dealtfel tot asa s-a intimplat cu procedurile militare de invatare oferite de catre SUA inca dinainte de anul 2014 Armatei ucrainiene .Planul pare a fi functionat .Cistigarea alegerilor de catre J,R.Biden , moment in care implicarea UE a fost evidenta , ceea ce nu s-a intimplat in momentul cistigarii alegerilor de catre Trump (doamna Clinton deja avea peste doua mil de voturi in plus ) , a redeschis vechiul plan ce privea aducerea Rusiei in conflictul cu Ucraina .Zelenski devine astfel eroul si fauritorul natiunii ucrainiene si totodata devine si aparatorul Uniunii Europene acolo unde deja UE si-a dat acordul .Vestitii husari polonezi(cavaleria grea ) ce au facut posibila infrangerea Turciei aflati in fata portilor Vienei au acum o concurenta greu de egalat .Istoria Europei va pastra in filele ei de aur pe fostul „actoras” Zelenski . Cine ar fi crezut ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Efectul sancțiunilor împotriva Rusiei și Iranului este limitat, dar nu prea există alternativă

Sancțiunile împotriva Iranului există de 40 de ani iar...

Riscul unui nou război. Avertismentul președintelui Azerbaidjanului| Aktual24

Riscul unui nou război. Președintele Azerbaidjanului, Ilham Aliyev a...