​Will Smith i-a cerut scuze lui Chris Rock pentru palma pe care i-a dat-o la gala Premiilor Oscar

Data:

Will Smith și-a prezentat scuzele comediantului Chris Rock într-o postare pe Instagram pentru comportamentul său la ceremonia de decernare a Premiilor Oscar, informează HotNews.ro.

Smith a urcat pe scenă și i-a tras o palmă lui Rock din cauza unei glume făcute la adresa soției lui Smith, Jada Pinkett Smith.

„Comportamentul meu la decernarea Premiilor Academiei de aseară a fost inacceptabil și ne-scuzabil”, a scris Will Smith.

„Glumele pe seama mea fac parte din jobul pe care-l am, dar o glumă despre starea medicală a lui Jada a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional.”, a scris Smith, potrivit Wall Street Journal.

„Aș dori să-ți cer scuze în mod public, Chris. Mă simt jenat de ce am făcut iar faptele mele nu caracterizează omul care sunt”.

Citește și: Oscar 2022: Will Smith l-a lovit în față pe prezentatorul Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă despre soția sa

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Frumoasa poveste a unui IT-ist ieşean reîntors acasă din SUA. A plecat după un bornout cumplit

Frumoasa poveste a unui IT-ist ieşean reîntors acasă din SUA. Amatori sau profesionişti, ieşenii pasionaţi de tehnologie au acum la dispoziţie o platformă dedicată lor: People of Tech. Nu faceţi însă greşeala de a crede că această comunitate îşi propune să vorbească doar despre tehnologie.

Aktual24 | Culisele Tratatului de la Trianon și slăbiciunile României Mari

Culisele Tratatului de la Trianon și slăbiciunile României Mari....

Ce au căutat românii pe Internet în 2023

Ce au căutat românii pe Internet în 2023. Conaționalii care au navigat pe Internet anul acesta au realizat căutări variate de cuvinte cheie, de la vreme la tehnologie avansată. Conform unei analize detaliate efectuate de agenția SEO TargetWeb, topul căutărilor pe Internet în România a evidențiat preferințe și tendințe interesante.