Zeci de copii trec zilnic cu microbuzul şcolar peste un pod care riscă să se prăbușească sub greutatea maşinilor

Data:

Pericol înfruntat de două ori pe zi din cauza incompetenţei autorităţilor. Zeci de copii dintr-un sat din judeţul Botoșani trec cu microbuzul şcolar peste un pod care trebuia dărâmat încă din 2020. Toţi ridică din umeri, dar podul este aproape de a se surpa sub greutatea maşinilor.

La scurt timp după alegerile din 2020, primarul comunei Dimăcheni, Marinel Moruz, a sesizat Prefectura legat de podul de pe drumul comunal 69 A, care leagă satul Mateieni (comuna Dimăcheni) de drumul județean 292 Corlăteni – Vorniceni.

O comisie din partea prefecturii a ajuns la faţa locului. Constituită în baza ordinului prefectului Dan Nechifor aceasta a verificat la fața locului starea podului de peste Jijia. Din comisie au făcut parte reprezentanți ai Instituției Prefectului, de la Secția Drumuri Naționale, Inspectoratul Județean în Construcții și Inspectoratul pentru Situații de Urgență, iar în urma evaluării stării acestuia s-a concluzionat că podul cu pricina nu mai prezintă siguranță în exploatare.

Continuarea în Monitorulbt.ro

Citește și: CJUE: „Se pare că inspectorul șef al Inspecției Judiciare este strâns legat de puterea executivă sau legislativă”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Monitorulbt.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related