Ziua Alexandrei, tânăra care a murit în Maternitatea din Botoșani, marcată de peste 100 de oameni

Data:

Ziua Alexandrei, tânăra care a murit în Maternitatea din Botoșani, marcată de peste 100 de oameni. Astăzi, Alexandra Ivanov ar fi împlinit 26 de ani dacă nu s-ar fi stins fulgerător pe 18 august, la nouă ore după ce a fost internată în Maternitatea din Botoşani.

După comemorarea de la cimitir, zeci de oameni au venit în faţa Prefecturii, acolo unde a fost amenajat un altar pentru Alexandra. Oamenii au venit cu lumânări, dar şi cu pancarde pe care scrie: „Dreptate pentru Alexandra!”, „Vinovații să plătească!”. De asemenea, cei prezenţi au adus două bannere mari, unul dintre ele cu cu o fotografie cu chipul Alexandrei, pe care scrie „Nu am aer”, iar pe un altul un înger pe care scrie „Eu sunt Alexandra!”.

„Era dubla sărbătoarea. Alexandra ar fi împlinit 26 de ani și ar fi împlinit și 7 ani de la nunta cu soțul ei. Înainte aniversăm frumos împreună, povesteam. Acum ne-am adunat la mormântul ei, am zis o rugăciune, am cântat veșnica pomenire, lucru pe care nu ni l-am fi imaginat. Și iată, manifestăm din nou, paşnic, la Prefectură”.

„Ne știm de la 16 ani. Am fost la același liceu, am locuit împreună, am petrecut mai tot timpul împreună. De ziua ei ne adunam toți prietenii și eram foarte fericiți. Ea mereu ne încuraja. Acum ne-am adunat iar, dar din păcate cu un alt scop. Nu trebuia”, sunt declarațiile cumătrelor Alexandrei.

Un sobor de 9 preoți și peste 100 de oameni s-au adunat la mormântul Alexandrei pentru a-i aduce astfel un omagiu tinerei mămici.

Continuarea în Monitorulbt.ro

Citește și: Inspecția Judiciară a „spălat” doi magistrați acuzați că oferă posturi bine plătite și că amenință studenții

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Monitorulbt.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

50 de milioane de euro pentru modernizarea rețelelor de termoficare în Oradea | Bihoreanul

Modernizarea rețelelor de termoficare este în planul Primăriei Oradea,...

Au început lucrările la Spitalul Regional de Urgenţă Cluj | Monitorul de Cluj

Lucrările la Spitalul Regional de Urgenţă Cluj au început...

Locul 1 pe lista consilierilor locali PNL, trimisă în judecată | Reporter de Iași

Locul 1 pe lista consilierilor locali PNL, o femeie...