VIDEO 5 persoane au murit într-un accident grav pe A1. Un microbuz, strivit între două TIR-uri

Data:

5 persoane au murit într-un accident grav pe A1. Un accident teribil a avut loc, marți dimineață, pe A1 pe sensul Piteşti – Bucureşti. În accident au fost implicate două TIR-uri, un microbuz și o mașină.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, marţi dimineaţa, patru autovehicule, dintre care două autotrenuri, au fost implicate într-o coliziune faţă – spate pe autostrada A1 pe sensul Piteşti – Bucureşti, la kilometrul 17, în zona localităţii Ciorogârla din judeţul Ilfov.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 8:14. Polițiștii Brigăzii Autostrăzi A1, la km 17, în zona localității Ciorogârla, pe sensul de mers Pitești – București.

Autoritățile au anunțat că, în urma acțiunilor pentru descarcerare, au fost identificate cinci persoane decedate în vehiculul prins între cele două TIR-uri.

„În cauza privind accidentul rutier produs pe Autostrada A1 – km 17, în zona localității Ciorogârla, revenim cu următoarele precizări:

Citește și Închisoare cu suspendare pentru poliţistul beat care a provocat un accident mortal la ieşirea din Sfântu Gheorghe

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au constatat faptul că, din impact a rezultat decesul a  5 persoane dintr-un autoturism si ranirea altor două persoane, respectiv șoferul unui tir și șoferul unui  autoturism. 

Persoanele rănite au fost transportate la spitale din București, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. Conducătorii celor 2 tiruri au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.”, au transmis polițiștii, citați de observatornews.ro.

Momentul accidentului, surprins de o cameră de bord
5 persoane au murit într-un accident grav pe A1. Momentul accidentului, surprins de o cameră de bord

Ce spune șoferul de tir care a intrat din spate

Cei cinci muncitori veneau din Bascov în București, la o școală de aviație, pentru a lucra la un simulator de zbor.

Șoferul tirului care a intrat din spate în microbuz a spus că ar fi fost orbit de soare și că ar fi văzut mult prea târziu mașinile. 

 Foto: Info Trafic 24 – Facebook

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Mircea Geoană critică clasa politică: „Nicio calificare dovedită şi conduc guverne”

Mircea Geoană critică clasa politică: „Nicio calificare dovedită şi...

Înțelegere pentru înlocuirea liderului PNL Olt | Reporter24

Înțelegere pentru înlocuirea liderului PNL Olt. În pragul alegerilor,...

O inițiativă exemplu: dezbatere publică cu toți candidații la Primăria Stâlpeni | Gazeta de Stâlpeni

O inițiativă exemplu: dezbatere publică cu toți candidații la...