A murit ieşeanul care a câştigat la Loto 3,8 milioane de euro. Premiul i-a adus numai nenorociri

Data:

A murit ieşeanul care a câştigat 3,8 milioane de euro la Loto 6/49. Mihai Cazacu a nimerit cele şase noroase în 2008. De atunci, a avut parte numai de belele.

A pierdut o mare parte din sumă în urma unor investiţii neinspirate, a fost condamnat pentru o bătaie cu interlopi, cercetat pentru evaziune fiscală şi conducere cu alcoolemie, a fost bătut din cauza unor presupuse datorii.

Mihai Cazacu avea două condamnări la activ, ambele pentru fapte comise după ce a devenit milionar în euro. Ieşeanul mai are în lucru un dosar, după ce s-ar fi urcat băut la volan, şi mai este parte vătămată într-un dosar de violenţă, unde acuză că ar fi fost bătut de interlopi cărora le-ar fi datorat bani.

Acum câţiva ani, Cazacu a fost condamnat la un an şi nouă luni de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală în forma stopajului la sursă, după ce nu a mai putut să îşi plătească taxele la stat.

Pedeapsa de un an şi nouă luni de închisoare a fost una rezultantă, Cazacu mai fiind condamnat şi pentru ultraj contra bunelor moravuri după ce s-a bătut cu interlopi din clanul Gangal.

Citește și Condamnați pentru „prafuri”, un gălățean și fiul lui au trecut pe „cristale”

S-a luat bătaie cu un interlop

Cea din urmă faptă a avut loc pe 9 ianuarie 2010. În acea zi, Con­stantin Gangal, membru unul clan de infractori din Iaşi, l-a sunat pe milionarul de la Loto pentru a-i cere cu împrumut o maşină de lux.

Cei doi, împreună cu alte două persoane, s-au întâlnit în oraşul Târ­gu Frumos, unde au consumat bău­turi alcoolice până la miezul nopţii. Ulterior, într-un alt local, ieşenii au început să se certe.

„După schimbul de replici, învinuiţii s-au ridicat de la masă, s-au îmbrâncit şi lovit reciproc cu pumnii, cu piese de veselă şi mobilier. Clienţii din bar au fugit, iar barmanii s-au ascuns după bar“, au arătat procurorii.

În luna martie 2014, Mihai Cazacu a fost oprit de poliţişti în timp ce conducea un Audi Q7 în stare de ebrietate. Atunci, a refuzat să i se recolteze probe biologice şi a sărit la bătaie la poliţişti, titrează Ziarul de Iași.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related