Accident între un autobuz şi un autoturism. Patru persoane, transportate la spital

Data:

Accident între un autobuz şi un autoturism, în Iași. Patru persoane au fost transportate la spital.

Coordonatorul SMURD Iaşi, dr. Diana Cimpoeşu, a precizat că, în urma coliziunii produse între cele două vehicule, au fost evaluate cinci persoane din autobuz, dintre care patru au fost transferate la spital, informează Agerpres.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 55 de ani, cetăţean ucrainean, care a suferit un traumatism cranio-facial şi de pumn drept. El a fost preluat de un echipaj SMURD şi adus la UPU de la Spitalul „Sf. Spiridon”.

O a doua victimă, o femeie în vârstă de 72 de ani, a fost dusă la UPU de la Spitalul de Neurochirurgie, pentru că avea un traumatism cranio-cerebral şi şi-a pierdut starea de conştienţă.

A treia victimă, un bărbat de 56 de ani, şoferul autobuzului, a fost transferat la UPU de la Spitalul ”Sf. Spiridon”, din cauza unui traumatism suferit la nivelul hemitoracelui stâng.

Citește și: Cine sunt judecătoarele care au stabilit că terenul pe care-l folosește Puiu Popoviciu nu aparține statului

Accident între un autobuz şi un autoturism

La aceeaşi unitate medicală a fost transferată şi o persoană în vârstă de 66 de ani, care a suferit o contuzie la nivelul hemitoracelui.

Cea de-a cincea victimă, un bărbat de 41 de ani, a refuzat transportul la spital după ce a fost evaluat de echipajul medical sosit la faţa locului.

Reprezentanţii Companiei de Transport Public (CTP) Iaşi arată că accidentul rutier s-a produs după ce şoferul autoturismului a tăiat calea autobuzului.

„În încercarea de a minimiza impactul, şoferul autobuzului a efectuat o manevră bruscă spre dreapta, intrând în coliziune cu un stâlp. Echipele noastre de intervenţie sunt la faţa locului şi au reuşit restabilirea conexiunii la reţeaua fir contact în cel mai scurt timp posibil.

Pentru a minimiza disconfortul călătorilor, am deviat temporar tramvaiele de pe traseele 1, 7 şi 13 prin Tudor Vladimirescu, iar traseul 9 a fost deservit de patru autobuze. Până la remedierea situaţiei, tramvaiele din Copou au întors în Târgu Cucu. Circulaţia mijloacelor de transport a fost reluată în cel mai scurt timp posibil, iar autobuzul a fost transportat la garaj”, au transmis, printr-un comunicat, reprezentanţii CTP Iaşi.

Citește și: Cum puteau fi evitate greșelile făcute de SUA și Federația Rusă în relația reciprocă după terminarea Războiului Rece. Interviu cu Svetlana Savranskaya, expertă în relațiile SUA-Rusia

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: ISU Iași)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Îndemn la vot impresionant: „Un mesaj pentru nepotul meu” | VIDEO

Îndemn la vot impresionant la vot realizat de Parlamentul...

Procurorul Cristian Ardelean mai are un  pas și se întoarce la DNA Oradea

Procurorul Cristian Ardelean mai are un  pas și se...

Nicușor Dan îl vede ca principal contracandidat pe Piedone

Nicușor Dan îl vede ca principal contracandidat pe Piedone...