„Aceasta este Europa”. A treia dezbatere privind UE

Data:

Eurodeputații vor discuta astăzi, începând cu ora 10.00 (ora României), cu șeful guvernului (Taoiseach) din Irlanda, Micheál Martin, despre Uniunea Europeană și perspectivele sale de viitor.

„Aceasta va fi a treia dintr-o serie de dezbateri privind UE, intitulată „Aceasta este Europa”. În martie, eurodeputații l-au primit pe prim-ministrului estonian, Kaja Kallas, iar în luna mai, au avut un schimb de opinii cu prim-ministrul italian, Mario Draghi”, precizează Biroul Parlamentului European în România.

Dezbatere privind UE

În urma discursului lui Micheál Martin, care va începe la ora locală 9.00 (10.00 ora României), va avea loc o rundă de intervenții ale liderilor grupurilor politice.

„Micheál Martin a devenit Taoiseach la 27 iunie 2020. Anterior, a fost ministru al afacerilor externe, întreprinderilor, comerțului și ocupării forței de muncă, sănătății și educației în diferite guverne”, se arată pe pagina oficială a Parlamentului European.

Urmăriți LIVE AICI!

Aflați mai multe: http://epfacebook.eu/AceastaEsteEuropa_MichealMartin

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Riscul unui nou război. Avertismentul președintelui Azerbaidjanului| Aktual24

Riscul unui nou război. Președintele Azerbaidjanului, Ilham Aliyev a...

Majoritatea europenilor au o părere negativă despre Viktor Orbán | SONDAJ

Majoritatea europenilor au o părere negativă despre Viktor Orbán,...