Clinica medicului Tesloianu, profit de jumătate de milion de euro pe an

Data:

Cardiomed, firma din Iaşi la care medicul Dan Tesloianu deţine jumătate din părţile sociale, aproape că şi-a dublat de la un an la altul profitul net, ajungând la jumătate de milion de euro în 2021 (cele mai recente date financiare disponibile). 

Mai exact, anul a fost încheiat de Cardiomed cu un profit net de 2,3 milioane lei (480.000 de euro) la o cifră de afaceri de 4,8 milioane lei (circa 1 milion de euro), pe când în anul 2020 profitul net a fost de 1,3 milioane lei (270.000 euro) la afaceri de 3,6 milioane lei (aproape 765.000 de euro), potrivit datelor existente la Ministerul Finanţelor. Cardiologul Tesloianu este acuzat de Parchet că a implantat pacienţilor dispozitive medicale luate de la cadavre.

De altfel, în 2021, firma cardiologului Tesloianu a raportat cea mai mare cifră de afaceri şi cel mai mare profit net obţinut de la înfiinţarea societăţii, în 2003, şi până în prezent. Numai în ultimii 5 ani, Cardiomed a rulat afaceri de aproape 19 milioane lei (echivalentul sumei de 3,95 milioane euro), şi a obţinut în acelaşi timp un profit net de 7,3 milioane lei (1,5 milioane euro).

Citește și Medicul Tesloianu a fost arestat pentru 30 de zile.

Tesloianu a fost arestat săptămâna trecută. Printre altele, procurorii arată că medicul ieşean „solicita pacienţilor să se prezinte la clinica lui privată pentru consultaţii, care, în fapt, pot fi realizate la secţia de specialitate a (…) Iaşi (n.red. procurorii se referă la Clinica de Cardiologie de la „Sf. Spiridon”).

Există indicii că, de regulă, la majoritatea pacienţilor pe care îi consultă la (…) (n.red. clinica privată) consemnează un diagnostic nereal (bradicardie) care să justifice necesitatea prescrierii unui stimulator cardiac, arată Ziarul de Iași.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Condamnare simbolică în dosarul de șpagă de la UMF Iași | Ziarul de Iași

Condamnare simbolică în dosarul de șpagă de la UMF...

Ouă vopsite de Paște? Protecţia Consumatorilor avertizează | Monitorul de Botoșani

Ouă vopsite de Paște? Protecţia Consumatorilor avertizează asupra faptului...