Ajutor pentru Moldova. Clujul finanțează cu peste 100.000 de euro o grădiniță din Ungheni

Data:

O grădiniță din Ungheni, Republica Moldova, va primi un sprijin financiar de peste 110.000 de euro din bugetul local al municipiului Cluj-Napoca pentru reabilitarea termică. Ajutorul este ultimul dintr-un lung șir de finanțări pe care primăria clujeană o face în Ungheni.

Primăria Cluj-Napoca va aloca din bugetul propriu suma de 584.000 lei  (119.183 euro) pentru lucrări de izolare termică exterioară la Grădinița „Steluța” din Ungheni.

Citește și Locotenentul torționarului din azilele groazei are 18 terenuri și 6 case – era recompensat pentru tăcere cu pești vii

Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local de miercuri, 12 iunie, se află și un proiect privind Cofinanțarea de la bugetul local al municipiului Cluj-Napoca pe anul 2023 a proiectului «Eficientizarea energetică a Grădiniței „Steluța” din municipiul Ungheni, Republica Moldova».

Valoarea totală a proiectului este de 166.340 de euro, iar diferența de până la 47.710 euro va fi finanțată de către Primăria municipiului Ungheni din Republica Moldova, titrează Monitorul de Cluj.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Situația de pe frontul din Ucraina pune în pericol Republica Moldova

Situația de pe frontul din Ucraina, tot mai grea...

Ministrul rus de Externe avertizează despre anexarea Republicii Moldova de către România

Ministrul rus de Externe avertizează despre anexarea Republicii Moldova...

Jurnaliști din Republica Moldova, reținuți la Tiraspol. Filmau protestul organizat de autoritățile separatiste

Jurnaliști din Republica Moldova, reținuți la Tiraspol. Viorica Tătaru...