Aktual24: Aeroportul Brașov: 220 de oameni au fost lăsați baltă de WizzAir. Avionul a zburat apoi gol de la București la Londra

Data:

Aktual24: Aeroportul Brașov: 220 de oameni au fost lăsați baltă de WizzAir. Avionul a zburat apoi gol de la București la Londra. O noua situatie revoltatoare care implica compania WizzAir este relatata de BoardingPass. Peste 220 de pasageri care trebuiau sa zboare de la Brasov la Londra au fost lasati balta de compania aeriana.

Peste 220 de pasageri care ar fi trebuit sa zboare luni dupa-amiaza cu Wizz Air din Brasov spre Londra au ramas la Brasov.

Avionul cu care urma sa fie operat zborul acestora a aterizat la Bucuresti din motive operationale care tin exclusiv de compania aeriana, relateaza BoardingPass pe Facebook.

In perioada 28 august – 4 septembrie, toate zborurile Wizz Air din Bucuresti, Sibiu, Targu Mures si Brasov sunt complet rezervate, asadar pasagerii de la Brasov nu prea au alternative pentru a ajunge cu compania low-cost la destinatie.

Citește și Firme liberale și mai multe primării din județul Iași, anchetate de DNA pentru sute de licitații trucate

Si in ciuda acestei situatii, Wizz Air nu a reprogramat zborul pentru maine, dar nici nu reruteaza pasagerii pe zborurile altor companii aeriene, cum se practica in industrie – mai putin in cazurile companiilor aeriene low-cost.

Astfel, multi pasageri vor scoate din buzunarul propriu sute de euro pentru a ajunge la destinatie, deoarece compania aeriana i-a cam lasat sa-si rezolve pe cont propriu situatia cauzata de aceasta. Iar toate acestea se intampla in timp ce avionul buclucas ar fi zburat luni seara fara pasageri din Bucuresti spre Londra, a precizat BoardingPass.

Continuarea în Aktual24


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related