Aktual24 | American stabilit la Brașov: „Este super-ieftin să trăiești aici”

Data:

Un american stabilit la Brașov a publicat o filmare pe canalul sau de YouTube în care se declara impresionat de viață în Romania. „Este super-ieftin să trăiești aici în Romania”, afirmă baschetbalistul Juwan Gray.

Americanul s-a născut în Biloxi – Mississippi (SUA) și a ajuns la Brașov pentru a juca la CSM Corona Brașov. A venit de la o echipa din Suedia.

Citește și: Avionul speranței. Am fost cu Asociația Blondie în zborul care dă o șansă la viață copiilor care nu se pot trata în România  

„Apartamentul costa 580 euro, adică aproximativ 613 dolari. Daca acesta ar fi fost în Statele Unite, apartamentul ar fi costat cel puțin 1.500 de dolari, ceea ce este o nebunie.

Chiria aici este foarte ieftină și tot ce vezi în apartament, televizor, șifonier, canapea, totul este inclus.

Toate apartamentele de aici sunt complet mobilate, astfel încât nu trebuie să cumpărați sau să închiriați mobilier. Singurul lucru pentru care trebuie să plătești este chiria și utilitățile.

Citește și: „Nu am uitat pistolul care mi-a fost pus în față la 7 ani de un legionar. Nici după 80 de ani”

Poți economisi mulți bani în buzunar și suntem și într-un loc grozav aproape de un centru comercial imens. De asemenea, sunt și la 15 minute de mers de locul meu de antrenament”, a povestit încântat Juwan Gray.

Baschetbalistul american se plimbă apoi prin centrul Brațovului, declarându-se din nou încantat de prețuri și de atmosferă: „Uber costa 3 dolari pentru o călătorie de 10 minute, este ceva nemaiauzit. În America ar costa cel puțin 9 dolari. Este super-ieftin să trăiești aici în Romania”.

Continuarea în Aktual24

Cine este Juwan Gray

CSM Corona Brașov a adus un prim jucător străin în lotul cu care va participa în Liga Națională de Baschet Masculin în sezonul 2023/2024, fiind vorba despre un american.

Juwan Gray a venit la Brașov după ce în stagiunea 2022/2023 a evoluat pentru Koping Stars în prima ligă suedeză, alături de această echipă reușind să termine campionatul pe locul 7. Jucătorul născut în Biloxi, Mississippi a adunat 33 de meciuri în Suedia și a contribuit cu 11.2 puncte, 6.5 recuperări, 1.5 pase decisive și 1.0 capace, având procentaje de 54% la două, respectiv 35% la trei puncte.

Americanul care poate juca pe poziția 4 a completat astfel primul sezon la nivel profesionist în Suedia, după ce cariera universitară a petrecut-o la Towson și University of San Diego.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related