Aktual24: Bătrâni din azile plimbați în viteză și ascunși în sectorul lui Piedone

Data:

Politia Capitalei a descoperit, sâmbată, că mai mulți bătrâni au fost mutați în mare viteză dintr-un azil fără autorizații către un alt azil, dar care nu avea de asemenea autorizații.

Cele două azile sunt în Sectorul 5, care este condus de primarul Cristian Popescu Piedone, un susținător al Gabrielei Firea.

„Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Secția 18 Politie, împreună cu reprezentanți APIS, ANPC, DSP și reprezentanți ai Prefecturii Municipiului București, în urma efectuării unor activități de control au stabilit faptul că, un azil de bătrâni din Sectorul 5 ar funcționa fară avizele și autorizațiile conforme.

Citește și VIDEO Declarațiile prin care Firea a pretins ani la rând că este apărătoarea bătrânilor

De asemenea, s-a stabilit că o parte din persoanele din respectivul azil au fost relocate la o alta adresă din Sectorul 5, care de asemenea nu deține autorizație de funcționare sau aprobări prealabile, pentru a fi evitat controlul autorităților competente.

Mai multe, în Aktual24.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Campania electorală la Stâlpeni: laude versus realitate | Gazeta de Stâlpeni

Campania electorală la Stâlpeni: laude versus realitate. Deși se...

La Brăila au apărut clipuri electorale filmate în școli | De Brăila

La Brăila au apărut clipuri electorale filmate în școli,...

Ce este centrul integrat de colectare separată cu aport voluntar | Ziarul de Iași

Ce este centrul integrat de colectare separată cu aport...