Aktual24: Cine este noul şef al DNA: „Soţul doamnei Voineag de la CSM”

Data:

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a anunţat luni, 27 februarie, că îl propune pe procurorul Marius Ionuţ Voineag pentru funcţia de şef al DNA, în detrimentul actualului şef, Crin Bologa, care îşi depusese şi el candidatura.

Jurnalista Ioana Ene Dogioiu, o bună cunoscătoare a culiselor sistemului juridic, afirma încă din 22 februarie că Voineag „este deja câştigător al funcţiei”.

Marius Ionuţ Voineag este acum procuror sef-adjunct al Secţiei pentru urmărire penală şi criminalistica din Parchetul General, anterior el a fost şef al Serviciului de combatere a macrocriminalitatii economico-financiare din cadrul DIICOT.

Că procuror de caz, Voineag a instrumentat unul dintre dosarele lui Sorin Ovidiu Vantu şi ale sindicalistului Liviu Luca, dosarul Ultrapro Computers, dosarul manipulării pieţei de capital privindu-l pe fostul şef al SIF Banat Dragoş Bilteanu, iar la PG a intrumentat dosare de contrabandă şi obţinere ilegală de fonduri.

Propunerea ca Voineag să fie şef al DNA a mers mai departe la preşedintele Iohannis, care, cel mai probabil, va fi de acord.

Continuarea în Aktual24


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related