Aktual24: Interlopul ajuns în a treia funcție în stat trebuie schimbat de urgență

Data:

Interlopul ajuns în a treia funcție în stat trebuie schimbat de urgență. Scandalul suburban care a avut loc luni în Parlament a scos în evidență un comportament inacceptabil, în nicio societate civilizată și europeană, a președintelui Camerei Deputaților, Alfred Simonis. Un astfel de individ nu are ce căuta în a treia funcție în stat, scrie Ovidiu Albu în Aktual24.

Enervat de liderul extremist al AUR, Simonis s-a lansat de la pupitrul celei de a treia funcții în statul român într-o serie de înjurături, pe care le redau exact cum au fost formulate: „Futu-ți morții mă-tii să-ți fut! Băga-mi-aș pula-n mă-ta, îți sparg dinții, ascultă ce îți spun, ține minte treaba asta”.

Interlopul ajuns în a treia funcție

Un astfel de limbaj mai poate fi auzit doar în mediul interlop sau prin budele din pușcării, când se amenință infractorii între ei că se taie.

Simonis a adus ca argument în favoarea sa faptul că a fost provocat. În primul rând, în nicio circumstanță, un om de stat nu are voie să își piardă controlul într-un asemenea mod. Ce s-ar întâmpla dacă vreun protestatar ar arunca cu cerneală sau ouă clocite pe el, cum li se întâmplă deseori liderilor europeni? S-ar apuca Simonis să îl lovească cu dinții de bordură?

Citește și: Iohannis pleacă în Dubai de Ziua Națională a României. Agenda nu e publică momentan

În al doilea rând, și asta cred eu că este aspectul cel mai important, acest episod dezvăluie adevăratul caracter și personalitatea reală a individului care acum ocupă a treia funcție în stat.

Presa locală din Timișoara a avertizat încă din 2015 că Simonis, pe atunci o tânără speranță a PSD-ului, are un anturaj format din interlopi. El a apărut în fotografii, făcute la schi în Austria, alături de doi dintre cei mai periculoși interlopi din oraș, Lucian Boncu și Fluierătoru Antim, cunoscut ca „Tarzan”.

Citește și: Ce se mai întâmplă în războiul din Ucraina

În 2023, Boncu a fost condamnat definitiv pentru că a plănuit asasinarea jurnalistului Dragos Bota de la Press Alert, publicația care a îndrăznit să difuzeze și fotografia cu Simonis alături de interlopi.

Cum se numește un individ cu comportament de interlop și cu anturaj de interlopi? Este normal ca un interlop, pentru că acesta este răspunsul logic, să ocupe a treia poziție în statul roman?

Continuarea în Aktual24.ro

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Captură video)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

A treia cea mai mică speranţă de viaţă din UE este în România

A treia cea mai mică speranţă de viaţă din...

Tudorache „Diamante” s-a asociat cu Oday Yassin, rudă cu moștenitorul lui Omar Hayssam | Aktual24

Tudorache „Diamante” s-a asociat cu Oday Yassin. Fostul primar...

Liberalul Costel Alexe despre partenerii de alianță: Doar PSD rămâne același partid infect

Liberalul Costel Alexe despre partenerii de alianță: „Oamenii se...