Aktual24: Nepoata fostului șef al SRI primea bani de la șoferi și a luat 160.000 de euro de la fostul soț care câștiga 20.000 de euro/an

Data:

Ioana Timofte, directoarea Companiei Nationale pentru Controlul Cazanelor, Instalatiilor de Ridicat si Recipientelor sub Presiune (CNCIR) din subordinea Ministerului Energiei, arestata la domiciliu la propunerea DIICOT in dosarul achizitiilor fictive sustine ca a imprumutat anul trecut de la Felix Florin Braniste 160.000 de euro, bani pe care trebuie sa-i retuneze pana in 2032.

Braniste  este partenerul Ioanei Timofte, nepoata fostului sef al SRI, Radu Timofte. Problema este ca Braniste a castigat anul trecut 104.000 de lei, adica aproximativ 20.000 de euro. Ba mai mult, tot in 2022, el s-a imprumutat de la un anume „A. Vasile” cu 130.000 de euro, bani pe care trebuie sa-i restituie anul acesta.

Citește și Judecătoarea care i-a eliberat pe Dragnea și pe Sile Cămătaru a decis rejudecarea dosarului afaceristului Puiu Popoviciu

Felix Florin Braniste a trecut din 2010, pe cand era inspector de integritate in cadrul Agentiei Nationale de Integritate (ANI), in politica, devenind intai consilier, apoi sef de cabinet si ulterior sef al Corpului de Control al ministrului Economiei.

Mai multe informații, în Aktual24.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune.Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale.Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare.A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Patronul Fermei Dacilor rămâne în arest la domiciliu. Decizia e definitivă

Patronul Fermei Dacilor rămâne în arest la domiciliu în...

Partidul Comasat Român face praf statul de drept

Partidul Comasat Român face praf statul de drept. Modificarea...

Primul primar USR dintr-un oraș care pleacă la PSD

Primul primar USR dintr-un oraș care pleacă la PSD...