Aktual24: Polițistul drogat care a accidentat o femeie în Caracal, fiul unuia dintre cei mai bogați oameni din oraș

Data:

Polițistul drogat care a accidentat o femeie în Caracal, fiul unuia dintre cei mai bogați oameni din oraș. Numele polițistului care a comis, marți, un grav accident în Caracal este Codruț Florin Belea. El era sub influența drogurilor și a alcoolului.

Tatăl polițistului este Florea Belea, patronul firmei de transporturi SC Trans Codrut SRL, au declarat surse judiciare pentru Aktual24.ro. Belea este unul dintre cei mai bogați oameni din Caracal.

Un polițist din Constanța, sub influența drogurilor și a alcoolului, a produs un accident de circulație în Caracal, după care a pus-o la volan pe prietena sa, în incercarea de a scăpa de vinovăție.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism, ce ar fi fost condus de o tânără, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Caracal, și un pieton, respectiv o tânără, în vârstă de 33 de ani, din comuna Brastavatu, județul Olt. (…) Întrucât a existat bănuiala rezonabilă că la volanul autoturismului s-ar fi aflat o altă persoană decât cea indicată inițial, polițiștii au efectuat verificări, în urma cărora s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, a fost testat și cu aparatul drugtest, care a indicat prezența a două substanțe psihoactive”, a anunțat IPJ Olt.

Continuarea în Aktual24.ro

Citește și: Un poliţist băut şi pozitiv la două substanţe interzise a accidentat o femeie în Caracal. Consumase canabis și amfetamină

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Aktual24.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Percheziții la un individ cercetat pentru trafic de droguri de mare risc. Bărbatul, care vindea cocaină a fost reținut VIDEO

Polițiști Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună...

Şoferiţa care a omorât-o pe Anastasia, judecată şi pentru ucidere din culpă

Şoferiţa care a omorât-o pe Anastasia, o fetiţă de...

Medic anchetat pentru că ar fi uitat o compresă în abdomenul unei paciente. Aceasta a murit

Medic anchetat pentru că ar fi uitat o compresă...

Parchetului European anchetează la București o fraudă cu echipamente medicale

Parchetului European anchetează la București o fraudă cu echipamente...