Aktual24 | Răscoală în PNL, mesaje dure în fața lui Ciucă și Bode

Data:

Răscoală în PNL. Președintele interimar al PNL Olt, Gigel Știrbu, a avut vineri o reacție de revoltă față de conducerea PNL, care menține partidul în coaliție cu PSD-ul. El a atacat dur pe social democrați chiar în fața liderilor partidului, Nicolae Ciucă și Lucian Bode.

„Anul 2024 este crucial pentru PNL și pentru România. Salvarea acestei națiuni este ca la prezidențiale, PNL să dea președintele. Aici nu este vorba despre PNL.

E vorba despre cei 20 de milioane de cetățeni. Este inadmisibil că în 2024 această țară să fie condusă de cineva care încă nu își găsește diploma de bacalaureat. Nu cred că această țară își permite să se întoarcă cu 30 de ani în urmă și să piardă legătură cu lumea civilizată.

„România nu poate fi condusă de un apropiat al Chinei”

România nu poate fi condusă de un apropiat al Chinei, de unul care îl va depăși în rele pe Adrian Năstase. Președinția României va fi câștigată de un reprezentant al PNL, să țineți minte aceste cuvinte.

În ce privește lupta din județul Olt. Acum două cicluri electorale în județul Olt erau 50 de primari de dreapta, șase orașe din cele opt erau conduse de primari de dreapta. Ce s-a întâmplat?

Să știți că oamenii în județul Olt, sau Oltenia, nu votează neapărat stânga, toate aceste lucruri se întâmplă poate din cauza faptului că liderii noștri, unora dintre liderii noștri, le este mult mai confortabil să pună batista pe țambal.

Citește și: Ioana Mihăilă, pusă de DNA sub urmărire penală: „În mandatul meu nu am cumpărat vaccinuri și nu am negociat cantități”

„PNL nu va mai sta la masă cu PSD-ul”

E mult mai greu să te bați cu PSD-ul, să te iei cu iei de piept și… să ai probleme! Să ai anumite neconcordanțe, ca să fiu mai elegant, cu instituțiile statului. E mult mai ușor să spui, ‘Gata șefu, facem așa, mata iei 95, eu iau 5’. Ca număr de primari mă refer. Acesta este efectul pe care îl trăim în județul Olt.

Niciodată în județul Olt, PNL nu va mai sta la masă cu PSD-ul! În Olt vom face o alianță, am lansat invitația către toate forțele de dreapta, să facem o alianță mare împotriva a tot ce înseamnă subdezvoltarea în acest județ. De 34 de ani, acest județ a fost condus de PSD”, a spus Știrbu.

Declarațiile au fost făcute în cadrul întâlnirii regionale a Ligii Aleșilor Locali a Partidului Național Liberal, regiunea S-V Oltenia, în prezența lui Lucian Bode și a lui Nicolae Ciucă.

Ciucă a ținut însă să spună că „nu-i pare rău” că a intrat în coaliție cu PSD.

Continuare în Aktual24!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: captură video Facebook Gigel Știrbu)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Campanie electorală în Mehedinți

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Primarul...

O altfel de cenzură: propaganda, partidele și presa | Deutsche Welle 

O altfel de cenzură: propaganda, partidele și presa. Credibilitatea...

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din București

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din...