Aktual24: Un ceas Rolex, găsit pe fundul oceanului, încă funcționează după zeci de ani

Data:

Un surfer australian, Matt Cuddihy, a descoperit pe fundul oceanului un ceas de lux, Rolex. Ceasul functioneaza in continuare, desi se afla acolo de zeci de ani, a declarat surferul.

Este vorba despre un ceas Rolex Submariner 5513, arata Le Figaro. Ceasul a fost gasit in zona Noosa, un loc superb de surf de pe coasta australiana. Cuddihy facea snorkeling pentru a aduna gunoaiele care se acumuleaza pe fundul oceanului. Insa, pe langa resturile de plase si de placi de surf, a descoperit un Rolex Submariner acoperit partial de reziduuri marine, cu bratara prinsa sub o piatra.

Citește și România lucrului bine făcut: au apărut fisuri și gropi în Autostrada A10 Sebeș-Turda 

Ceasul se afla acolo de ceva timp, probabil zeci de ani, judecand dupa uzura de pe sticla cauzata de fluxul si refluxul nisipului in timpul iesirii mareei. Ceasul Submariner 5513 fost produs din 1966 pana aproximativ in 1984.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Întâlnirea Vladimir Putin – Xi Jinping. Reacția partenerilor economici

Întâlnirea Vladimir Putin - Xi Jinping. Reacția partenerilor economici...

Atacul asupra aerodromului Belbek din Crimeea. Imagini din satelit | Aktual24

Atacul asupra aerodromului Belbek din Crimeea. Imagini din satelit...

CRINK sau noua „axă totalitară”, un pericol la adresa drepturilor omului

CRINK sau noua „axă totalitară", un pericol la adresa...

Rezerve importante de petrol și gaze, descoperite de Rusia în Antarctica Britanică. Ce conflicte se întrevăd | Aktual 24

Rusia a descoperit vaste rezerve de petrol și gaze în Antarctica, în mare parte în zone revendicate de Marea Britanie, anunță The Telegraph. Rușii urmează să aducă platforme de foraj...