Alianţa Dreapta Unită va avea candidaţi comuni la alegerile locale

Data:

Alianţa Dreapta Unită va avea candidaţi comuni. Liderii acesteia au anunţat miercuri că au fost finalizate negocierile politice și a fost stabilită cea mai mare parte a candidaţilor comuni.

„S-au finalizat negocierile în cadrul Alianţei Dreapta Unită şi românii ne vor găsi şi pe buletinele de vot pentru locale, în plus faţă de cele pentru europarlamentare.

Avem candidaţi comuni. Bineînţeles, primarii în funcţie, dar şi candidaţi la primării sau la consilii judeţene foarte buni care vor învinge alianţa malefică PSD-PNL. (…)

Am avut discuţii şi negocieri, am încercat să identificăm peste tot cei mai buni candidaţi. Vom avea liste comune. Principiile de la care am pornit sunt de a oferi soluţii cât mai bune în fiecare judeţ, în fiecare localitate”, a declarat Cătălin Drulă, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute de liderii alianței la sediul USR.

Citește și: Listele uriașe de semnături pentru candidați, un obstacol anti-democratic. Țările UE au praguri simbolice

Alianţa Dreapta Unită va avea candidaţi comuni

Printre candidaţii alianţei stabiliți până în prezent se numără: Ionuţ Moşteanu (USR) – Primăria Piteşti, Emanuel Soare (Forţa Dreptei) – preşedinte CJ Argeş, Marian Andronache (PMP) – Primăria Suceava, Emanuel Ungureanu (USR) – preşedinte CJ Suceava.

„Au existat discuţii în toate filialele. Evident, mai sunt câteva zile. În cea mai mare parte sunt deja stabilite. Este stabilită şi lista la Consiliul General. Sunt convins că filialele noastre din Bucureşti vor face conferinţă de presă şi, la fel, în toată ţara, în perioada următoare. Noi suntem mâine la Cluj. Vom fi vineri la Braşov, alături de Allen Coliban. Vor fi lansări peste tot, pe rând”, a mai spus Cătălin Drulă.

Citește și: Patriarhul Constantinopolul a cerut ca Paștele să fie sărbătorit în același timp de ortodocși și catolici. Ideea a fost respinsă în România

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: USR)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Averea impresionantă a lui Gheorghe Piperea, avocatul trimis de AUR în Parlamentul European

Pe locul trei în lista candidaților pentru europarlamentare din...

Cătălin Cîrstoiu despre retragerea candidaturii: „Un medic nu abandonează niciodată”

Cătălin Cîrstoiu despre retragerea candidaturii pentru Primăria Bucureștiului: „Nu...

Cum afectează decizia PSD-PNL candidaturile lui Nicușor Dan și al lui Piedone

Cum afectează decizia PSD-PNL de a-l retrage pe Cîrstoiu...