Amenințare cu bombă la Primăria Bistrița

Data:

Amenințare cu bombă la Primăria Bistrița. Lipsa apei potabile dintr-un cartier al Bistriței ar fi dus la un gest extrem din partea unui cetățean nemulțumit.

Marți, în jurul orei 12, 00 la Primăria Bistrița a fost amenințată cu plasarea unei bombe. La sediul Primăriei au fost mobilizate forțele de ordine de la jandarmi, poliție și un echipaj al SRI.

După 30 de minute s-a dovedit că amenințarea era falsă și funcționarii au revenit la primărie după ce clădirea a fost evacuată rapid imediat după amenințare.

Conform viceprimarului Hangan Sorin, citat de timponline.ro: „Am înțeles că un cetățean a sunat la 112 și la prefectură și a anunțat că dacă Primăria nu duce într-o jumătate de oră cinci cistrne cu apă în localitatea componentă Slătinița va arunca Primăria în aer.

Citește și: Corupție în Polonia la eliberarea vizelor Schengen

Conform protocolului, trebuie făcute verificări și clădirea evacuată. Au fost controlate cu precădere birourile de la parter, unde are acces publicul.

Între timp, a fost descoperit apelantul și nu există niciun fel de pericol, activitatea a fost reluată”, a declarat viceprimarul Sorin Hangan.

Continuarea în Saptamana.online


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Primăria Bistrița)

spot_imgspot_img
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș este editor al publicației bistrițene Săptămâna online. Ofițer în rezervă, analist de intelligence și jurnalist.Are o experiență bogată în analiza de intelligence, este expert în domeniul securității naționale și vrea să contribuie la dezvoltarea spiritului civic prin lansarea acestui săptămânal și alte proiecte civice interesante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Patronul Fermei Dacilor rămâne în arest la domiciliu. Decizia e definitivă

Patronul Fermei Dacilor rămâne în arest la domiciliu în...

Partidul Comasat Român face praf statul de drept

Partidul Comasat Român face praf statul de drept. Modificarea...

Primul primar USR dintr-un oraș care pleacă la PSD

Primul primar USR dintr-un oraș care pleacă la PSD...