Arestați pentru trafic de droguri de risc și mare risc VIDEO

Data:

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj – Napoca, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj, au documentat activitatea infracțională a 4 persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc și mare risc,  efectuarea de operațiuni  cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive și deținere fără drept în scopul propriului consum de droguri de risc și de mare risc.

YouTube video

Cei patru făceau trafic de droguri

Din materialul probator administrat în cauză a rezultat că, în perioada 2023 – mai 2024,  acestea ar fi procurat, deținut, manipulat, intermediat și vândut către consumatori din județul Cluj diferite cantități de droguri de risc (canabis), mare risc (3 – CMC cunoscut sub denumirea de cristal și  4-CMC), precum și substanțe psihoactive, pentru sume cuprinse între 400 și 5.000 de lei.

Citește și: Primele atacuri asupra Rusiei cu arme fabricate în SUA ar putea începe în câteva ore sau zile

În urma a 12 percheziții domiciliare efectuate, în municipiul Cluj – Napoca și comunele Florești și Sânpaul, din județul Cluj, au fost descoperite și ridicate cantități de droguri de risc și mare risc, o parte ambalate în plicuri de tip auto sigilant, obiecte purtând urme de substanță, grindere și cântare electronice, sume de bani în lei și euro, precum și alte mijloace de probă.

La data de 30 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea celor 4 persoane.

Astăzi, 31 mai, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, care a admis propunerea de arestare preventivă a trei dintre persoane, pentru 30 de zile. Față de a patra persoană, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au dispus măsura controlului judiciar.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Serviciul Tehnic și de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T și  Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul specialiștilor criminaliști și luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj și a unui cuplu chino-tehnic din cadrul Direcției Regionale Vamale Cluj.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!


FOTO : Poliția Română

[td_block_11 custom_title="Related Article" limit="1" post_ids="328426"]
spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Lucian Bode a pierdut al doilea proces prin care încerca să scape de decizia de plagiat

Lucian Bode a pierdut, definitiv, cel de-al doilea proces...

13 persoane arestate pentru trafic de droguri de risc și mare risc

13 persoane arestate pentru trafic de droguri de risc...

Trafic oprit pe DN 11 din cauza unui accident rutier. Un om a murit

Trafic oprit pe DN 11 din cauza unui accident...