Bateriile pentru chiuveta de bucătărie

Data:

Bateriile de bucătărie se pot monta pe perete, sau pe chiuvetă. Dacă te afli în plin proces de renovare a bucătăriei, poți alege oricare dintre aceste opțiuni, fără să fi constrâns de alte aspecte.

În schimb, dacă dorești să înlocuiești vechea baterie, trebuie să ai în vedere instalația pe care deja o ai în bucătărie, precum și stilul chiuvetei alese.

Modelul de perete pentru baterie se atașează pe perete, deasupra chiuvetei. Cele cu montare pe chiuvetă, se pot atașa pe blat în cazul în care chiuveta este incorporabilă, sau direct pe aceasta.

Trebuie să ți cont și de numărul de găuri. O mare parte dintre chiuvete sunt prevăzute cu găuri pentru atașarea bateriei. Daca alegi să înlocuiești bateria, trebuie să ți cont de numărul de găuri ale acesteia.

Bateriile dintr-o singură bucată, cu robinet și tijă integrată, au nevoie doar de o singură gaură. Pe de altă parte, bateriile clasice, cu robineți separați pentru apă rece și apă caldă, au nevoie de 3 găuri pentru tijă și robineți, dar și o a 4-a gaură pentru pulverizator.

Dacă te afli în postura în care trebuie să alegi pentru prima dată instalația sanitară pentru bucătărie, atunci este indicat să alegi întăi bateria, apoi chiuveta cu numărul potrivit de găuri.

Așadar, iată că cei de la Franke vin din nou în ajutorul clienților cu cele mai inovative și calitative baterii din inox.

Într-o lume în care o mai mare atenție acordată mediului și o igienă îmbunătăţită sunt de o importanţă din ce în ce mai mare, robinetul Atlas Neo Sensor este un plus binevenit. O soluţie ideală pentru casele de astăzi și pentru modul în care trăim acum, eleganța Atlas Neo Sensor oferă o operare convenabilă, fără atingere și poate economisi și energie și apă.

Atât de simplu, intuitiv și igienic de utilizat, Atlas Neo Sensor este o baterie pe care nu este necesar să o atingi.

De fapt, poti porni apa doar cu un singur gest al mâinii. Acest lucru ajută la prevenirea si răspândirii germenilor, dar și a riscului de contaminare. În plus, reducerea numărului de atingeri înseamnă că robinetul rămâne fără pete si amprente.

Pentru a ajuta la reducerea consumului de energie, poti preseta temperatura apei pentru funcţia fără atingere, rotind selectorul din unitatea cutiei de control. Iar pentru acele momente în care doresti ca apa să fie puţin mai caldă sau mai rece, utilizeaza mânerul bateriei și regleaza temperatura pe care o doresti.

În plus, cutia de control a bateriei Atlas Neo Sensor este compactă, alimentată cu baterii și ocupă foarte puțin spatiu sub chiuvetă.

Cutia de control este instalată în dulapul de bază. Nu este necesară nicio priză, alimentarea se face prin intermediul a 4 baterii AA 1,5V.

Debitul de apă se oprește automat după 30 de secunde.

Avantajele unei baterii din Ionx

•       Inoxul durează mult timp

•       Menţine calitatea apei

•       Materialul este rezistent la coroziune

•       Rezistent la zgârieturi

•       Ușor de curăţat

•       Oţelul inoxidabil este 100% reciclabil

Însă, dacă te aștepți la altceva de la o baterie pentru chiuvetă, tot cei de la Franke iți oferă modeul Active Twist.

Active Twist este o baterie care funcţionează diferit; poate nu numai să umple chiuveta, ci și să o golească. Pe lângă aspectul său elegant și minimalist, Active Twist incorporează o caracteristică specială inovatoare care leagă robinetul și chiuveta printr-o rozetă integrată în baterie; prin răsucirea acesteia este acționat ventilul, astfel încât apa să se scurgă, ușor, în siguranţă și igienic, fără să fii nevoit să bagi mâinile în apă fierbinte și murdară.

Design-ul all-in-one include o rozetă specială care prin rotire, operează evacuarea deșeurilor, astfel încât apa se scurge ușor, sigur și igienic, fără să fii nevoit să bagi mâinile în chiuvetă.

Oferind un jet mai puternic, funcţia jet dublu facilitează clătirea fructelor și legumelor, îndepărtează murdăria persistentă de pe vase și poate ajunge, de asemenea, în fiecare zonă a chiuvetei, făcându-o mai ușor de curăţat.

Iar design-ul neted, curbat al bateriei Active Twist și marginile rotunjite facilitează curăţarea.

Vizionati o gama variata de modele, accesand site ul DHEBucatarii.

spot_imgspot_img
Mihaela Balaban
Mihaela Balaban
Mihaela Balaban a mai lucrat la România liberă și revistele Casa mea, Bebelu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Compania autohtonă Elis Pavaje își extinde fabrica din Prahova

Compania autohtonă Elis Pavaje, cel mai mare producător român...

Istoria Rolex Submariner

Istoria Rolex Submariner

Chromosome Dynamics anunță lansarea platformei exclusive B2C Frunzar.ro

Chromosome Dynamics, un nume de referință în industria agricolă,...

Viitorul energiei. Comunitățile de energie ca soluție sustenabilă

Viitorul energiei - Comunitățile de energie ca soluție sustenabilă