Botoșani: Cuplu acuzat de sclavie sexuală

Data:

Botoșaniul este văzut în continuare ca o sursă importantă de victime sexuale, mai ales că sărăcia și lipsa educației sunt cele mai frecvente cauze în traficul de persoane din România.

Dovadă este un caz cutremurător scos la iveală de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani și procurorii biroului teritorial Botoșani al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism. Asta după ce o tânără a ajuns să fie exploatată sexual de un cuplu din Botoșani. Victima era supravegheată permanent, iar toate întâlnirile cu clienții erau înregistrate audio și trimise proxeneților.

Citește și: Ping-pong între autorități, în controversa Bîstroe: Ministerul Mediului și Institutul de Cercetare din Deltă contrazic Rezervația Biosferei

În mai puțin de patru luni, tânăra, a cărei identitate nu va fi divulgată, a avut peste 150 de clienți, iar traficanții ar fi obținut de pe urma ei aproape 40.000 de lei. Pentru a nu o scăpa de sub control, traficanții ar fi inventat și două contracte de împrumut a unor sume mari de bani pe numele victimei.

Continuarea, în Monitorul de Botoșani!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: monitorulbt.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related