Cadavrul unui nou-născut, abandonat într-un sac pe o plajă din Constanța

Data:

Cadavrul unui nou-născut, abandonat într-un sac pe o plajă din Constanța. Un bărbat aflat în concediu cu familia a descoperit cadavrul unui nou-născut abandonat pe plaja de la Euforie Nord, județul Constanța.

Un cadavru al unui nou-născut a fost găsit, duminică dimineaţă, pe o plajă din staţiunea Eforie, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa. „La data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 9,20 , poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Eforie au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe o plajă, a fost găsit cadavrul unui făt. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă”, precizează informarea transmisă de reprezentanţii IPJ Constanţa.

Citește și

Cercetările în acest caz sunt în curs de efectuare, mai menţionează sursa citată. Potrivit ziuaconstanta.ro, cadavrul copilului a fost găsit într-un sac abandonat între pietre. Bărbatul care a descoperit cadavrul a declarat, pentru sursa citată, că experiența îl va marca pentru tot restul vieții și a transmis un mesaj: „Dacă faceți copii, să îi creșteți. E foarte trist!”.
 Foto: Ziua de Constanta

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune.Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale.Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare.A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ce au căutat românii pe Internet în 2023

Ce au căutat românii pe Internet în 2023. Conaționalii care au navigat pe Internet anul acesta au realizat căutări variate de cuvinte cheie, de la vreme la tehnologie avansată. Conform unei analize detaliate efectuate de agenția SEO TargetWeb, topul căutărilor pe Internet în România a evidențiat preferințe și tendințe interesante.

Escrocherie incredibilă cu maşini scumpe

Escrocherie incredibilă cu maşini scumpe