Muncitorii de la Autostrada Moldovei au lăsat un oraș fără apă potabilă

Data:

Muncitorii de la Autostrada Moldovei au lăsat un oraș fără apă potabilă. În timpul lucrărilor de execuție a autostrăzii A7, în zona Burcioaia din municipiul Adjud, județul Vrancea, a avut loc o avarie, cauzată de constructor, pe rețeaua de distribuție apă potabilă ce deservește localitatea.

Acest lucru a condus la necesitatea întreruperii alimentării cu apă, în tot municipiul Adjud, timp de 30 minute, până la izolarea zonei avariate, potrivit reprezentanților Companiei de Utilități Publice Focșani.

Citește și DOCUMENT DESCOPERIT Papa Pius al XII-lea știa de Holocaust, dar a ales să tacă

După mai bine de jumătate de oră, a fost reluată furnizarea serviciului în municipiul Adjud, mai puțin în cartierul Burcioaia, care va rămâne fără alimentare până la remedierea avariei de către echipele CUP SA Sucursala Adjud, care sunt deja la fața locului. Facem precizarea că, la reluarea alimentării, este posibil ca apa să fie cu turbiditate mai ridicată, au precizat reprezentanții Companiei de Utilități Publice Focșani.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune.Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale.Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare.A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O altă perspectivă despre testele PISA: unii profesori nu le consideră relevante, alții nu vor să comenteze

O altă perspectivă despre testele PISA: unii profesori consultați...

Accident mortal la Galați – microbuz plin cu pasageri, răsturnat

Accident mortal la Galați - microbuz plin cu pasageri,...

Aeronavele pot opera zboruri la Craiova și pe Gerul Bobotezei

Aeroportul Internațional Craiova a fost dotat cu echipamente de...