Cadou de Crăciun accesibil ca preț și de mare efect

Data:

Cadou de Crăciun accesibil ca preț și de mare efect găsiți în perioada 7-17 decembrie pe site-ul Edituravremea.ro: cele mai noi cărți, cele mai vândute titluri și cele mai nemuritoare povești sunt disponibile cu reduceri de preț între 20% și 30%.

Bestseller Gaudeamus 2023, istorii din Vechiul București și o serie de alte surprize vă așteaptă

Sunteți în căutarea unui cadou de Crăciun accesibil ca preț și de mare efect? Acel cadou dăruit din suflet, un cadou de păstrat de-a lungul anilor și despre care să puteți discuta cu plăcere? O carte Vremea este ideală pentru sacul lui Moș Crăciun.

Echipa Vremea a pregătit cărți pe toate gusturile:

Citește și: Editura Vremea la Gaudeamus 2023: cele mai vândute cărți

Reduceri pe bune: cele mai noi și vândute cărți la Gaudeamus 2023

Fabulosul București de altădată: cele mai fascinante cărți din colecția Planeta București, cadoul perfect pentru mame, mătuși, bunici și orice bucureștean îndrăgostit de Capitală.

Povești frumoase și adevărate: cărți de oferit celor interesați de  destine celebre, tulburătoare din țara noastră și din afară, cărți care să inspire și să invite la reflecție

Sacul lui Moș Crăciun: plin de cărți pentru copiii mici și mari, pe teme de Crăciun, legende, aventuri din lumea necuvântătoarelor

Cărți pentru bună dispoziție: lecturi ușoare și pline de farmec de toate felurile, de la ficțiune până la rețete culinare împletite cu aroma amintirilor, portrete de familie sau chiar istoria unor vechi expresii românești.

Târgul de Crăciun Vremea se desfășoară sub deviza „De Crăciun dăruiește o carte!”.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related