Un candidat AUR la europarlamentare a comparat membrii partidului cu Sfântul Dimitrie

Data:

Un candidat AUR la europarlamentare, Simona Maria Petcu, a fost prezentă, la sfârșitul săptămânii trecute, la Brăila, unde s-a întâlnit cu membrii AUR și, totodată, a susținut o conferință de presă.

În fața jurnaliștilor, Petcu, în vârstă de 44 de ani, de profesie psiholog, a vorbit despre viața Sfântului Dimitrie, făcând comparație între membrii AUR și martirul creștin sărbătorit pe 26 octombrie.

„Sfântul Dimitrie a fost prefectul Tesalonicului, adică a fost om politic. Din această poziție a luptat pentru Hristos și pentru Biserică. Și noi, cei de la AUR, suntem chemați să luptăm pentru Hristos și pentru Biserică. Mai mult, suntem chemați să luptăm pentru normalitate.

Ne-am trezit în situația în care normalitatea trebuie apărată. Nu ne-am fi gândit, în urmă cu câțiva ani. Sfântul pe care îl serbăm astăzi a murit pentru Biserică, s-a jertfit pentru Biserică, și-a pierdut funcția politică pentru Biserică, pentru Hristos, pentru creștini.

Și noi, politicienii de la AUR, suntem aici pentru Biserică, pentru România, pentru suveranitatea României, oriunde în lumea asta. Ne-am săturat să vină unii, alții, și să ne spună: fiți ca noi, cei care suntem minoritari! Nu, fiți voi ca noi, cei care suntem majoritari (…)”, a declarat candidatul de pe lista AUR pentru europarlamentare.

Citește și: Licitație trucată grosolan la Bârnova, ca în „Dosarul Skoda”. Bălan, luna și scandalul: Iveco electric, anulat de CNSC

Totodată, întrebată dacă nu este forțată comparația între politicieni și un sfânt, Simona Petcu și-a continuat virulent discursul.

„Sfântul Dumitru a fost un luptător, așa suntem și noi, cei de la AUR. El a luptat pentru credință, noi luptăm pentru credință. El a fost om politic, a fost prefect, așa cum v-am spus. El a fost chemat să-l slujească pe Hristos și noi suntem chemați să slujim Biserica și trebuie să promovăm Biserica”, a mai precizat Simona Petcu.

Potrivit jurnalistului Valeriu Nicolae, Simona Petcu a candidat din partea PMP la alegerile parlamentare din 2020 și a fost „căsătorită tradițional de minim trei ori, divorț pentru că își înșela bărbatul”.

Continuare în De Brăila!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: Facebook Simona Maria Petcu)

spot_imgspot_img
De Brăila
De Brăila
Înființat în 2016, site-ul de știri debrăila.ro are, pe Facebook, peste 69.000 de urmăritori. Publicația online este cunoscută pentru numeroasele subiecte preluate de presa centrală, care vizează, în mod special, politica, administrația, crima organizată și justiția.
1 COMENTARIU
  1. 14 Poezii

    Poezia de azi

    La stefan golescu
    de Dimitrie Bolintineanu

    Citeste Poezie completa

    Ghicitori
    Povesti
    Top 40 poeti
    Top autori

    cauta poezie
    Search
    Cautare avansata

    JUNNEL(Colectie Mystica, IV)

    Vezi toate poeziile din albumul NOAPTEA PETUNIILOR

    –––––––––
    „…politicienii de la AUR, suntem aici pentru biserica…”___–-___ oricum un fariseism rar intalnit, depasit doar de cretinismul mascat…Iar, pana la urma, comparatia nu este prea „tare” Jenel a cerut sa-l inlocuiasca pe insusi dumnezeu, cand acesta era plecat sa mai produca si alte creatii, si alte universuri( de, afacere dumnezeiasca!)
    „…Dar cum am zis, trebuie sa plec! Aprinde-ti la arca luminile, porniti
    motoarele, aprinde-ti la cazane focul,”

    Doamne, zise Jenel c’o voce feciorelnica, suava : Cat esti Tu plecat,
    Ce-ai zice daca eu ti-as tzine locul ???
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…”(Junnel-Colectie Mystica -IV-” Peziile .com” la „Noaptea Petuniilor”)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

50 de milioane de euro pentru modernizarea rețelelor de termoficare în Oradea | Bihoreanul

Modernizarea rețelelor de termoficare este în planul Primăriei Oradea,...

Au început lucrările la Spitalul Regional de Urgenţă Cluj | Monitorul de Cluj

Lucrările la Spitalul Regional de Urgenţă Cluj au început...

Locul 1 pe lista consilierilor locali PNL, trimisă în judecată | Reporter de Iași

Locul 1 pe lista consilierilor locali PNL, o femeie...