Cântăreaţa Lidia Buble, condamnată la închisoare cu suspendare, pentru că a mituit doi polițiști

Data:

Cântăreaţa Lidia Buble a fost condamnată definitiv, vineri, de Curtea de Apel Bucureşti, la un an închisoare cu suspendare, într-un dosar în care a fost trimisă în judecată de DIICOT după ce a mituit doi poliţişti de la Rutieră pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest.

Curtea de Apel a respins ca nefondat apelul depus de procurori, fiind menţinută pedeapsa decisă de Tribunalul Bucureşti în noiembrie 2022.

Lidia Buble a primit un an de închisoare pentru dare de mită, însă magistraţii au dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, stabilind un termen de încercare pe o durată de doi ani.

În această perioadă, cântăreaţa trebuie să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă sau la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie Socială Sector 1 Bucureşti, pe o perioadă de 90 de zile.

Citește și Brăila luată cu ASALT: 20 de percheziții în dosarul atacului mafiot cu tăieri de mâini

În acelaşi dosar, unul dintre poliţiştii care au primit mită de la cântăreaţă, Constantin Marius Miulescu, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare şi interzicerea ocupării funcţiei de agent de poliţie pe durata unui an.

În plus, de la el a fost confiscată suma de 450 lei, reprezentând mita primită de la Lidia Buble. În cazul altor doi inculpaţi – o femeie poliţist şi un prieten al Lidiei Buble -, instanţa a dispus disjungerea dosarului şi judecarea lor separat, titrează Viața Liberă.

Sursa foto – Viața Liberă

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Primarul Chirica promite iar „Tren metropolitan” la Iași | Ziarul de Iași

Primarul Chirica promite iar „Tren metropolitan” la Iași, proiect...

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după o vizită la Moscova | Aktual24

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după...

Romanian Creative Week Iași și noul său magazin online | Ziarul de Iași

Romanian Creative Week Iași și noul său magazin online...