Numărul şoferilor drogaţi la volan, în Dolj, aproape că s-a dublat, în doar un an

Data:

În județul Dolj, numărul infracțiunilor de conducere sub influența substanțelor psihoactive a crescut semnificativ în 2022, ajungând la 92, față de 49 în 2021, arată datele remise de IPJ către Reporter 24.

Potrivit IPJ Dolj, în primele trei luni ale anului 2023, au fost constatate 38 de astfel de infracțiuni, cu 8 mai multe decât în aceeași perioadă a anului trecut. „În cursul anului 2022, în judeţul Dolj, poliţiştii doljeni au constatat 92 de infracțiuni de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive, faţă de 49 în anul 2021.

Citește și Brăila luată cu ASALT: 20 de percheziții în dosarul atacului mafiot cu tăieri de mâini

În primele trei luni ale anului 2023, au fost constatate 38 de infracțiuni de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive, cu 8 mai mai multe decât în aceeaşi perioadă a anului 2022”, arată purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cristian Grigorescu. În ceea ce priveşte substanțele psihoactive descoperite la șoferi, acestea sunt ridicate și trimise spre cercetare.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Au ajutat bolnavi, orfani și oameni sărmani | Bihoreanul

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Elevii olandezi au...

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă | De Brăila

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă. Tânărul...