Cătălin Cîrstoiu se plânge că i-a operat pe pile pe jurnaliști și acum îl critică

Data:

spot_img

Cătălin Cîrstoiu se plânge că i-a operat pe pile pe jurnaliști și acum îl critică. Afirmația a fost făcută în momentul în care reporterii l-au întrebat despre averea sa consistentă.

Candidatul comun al PSD-PNL pentru Primăria Capitalei a fost întrebat dacă a luat vreodată mită, însă acesta s-a arătat deranjat și a răspuns că abordarea nu este una corectă.

„Mită n-am luat niciodată. Este o abordare incorectă și nu încercați să duceți discuția înspre niște oameni care au muncit, să coborâți totul într-un derizoriu.

Eu am salvat oameni, am operat oameni de cancere osoase și am făcut-o cum am știut mai bine. Asta e meseria mea. Am operat mulți din colegii dumneavoastră care au avut aceste probleme. Atunci aveați o altă abordare”, a replicat Cătălin Cîrstoiu.

Citește și: Cine este doctorul Cîrstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei

Averea ascunsă a lui Cătălin Cîrstoiu

Managerul Spitalului Universitar de Urgență din București (SUUB) s-a arătat deranjat de dezvăluirile făcute de presă din momentul în care a fost anunțat candidatul comun al coaliției PSD-PNL pentru Primăria Municipiului București.

Hotnews a arăat că medicul are o avere mai mare decât figurează în declarația sa de avere. Cîrstoiu deține pe frimele familiei două apartamente în București, unul în Mamaia, un penthouse în Sinaia, dar și mai multe mașini, inclusiv un BMW X6 M60 pe care îl folosește și în campanie.

Citește și: Cătălin Cîrstoiu are o avere mai mare decât apare în declarațiile sale: apartamente la Mamaia și Sinaia, dar și autoturisme de 100.000 de euro bucata

Împreună cu soția, candidatul PSD-PNL pentru Primăria București deține o clinică medicală, o farmacie și o societate care se ocupă de vânzarea de bunuri imobiliare proprii. Profituri uriașe cu șapte angajați.

Cătălin Cîrstoiu nu este însă obligat să specifice, în declarațiile de avere, proprietățile deținute de firmele sale, ci doar pe cele pe care le are pe numele său sau al rudelor sale de gradul I.

PRESShub a scris în declarația medicului apar un teren intravilan de peste 3.000 de metri pătrați în Mogoșoaia, o casă de 450 de metri pătrați în județul Ilfov și un apartament de 100 de mp în București. Ca mașină, are declarat un Cadillac din 2008.

Citește și: Afacerile de milioane ale doctorului Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei

4 funcții de stat cu normă întreagă

Pe lângă afaceri, Cătălin Cîrstoiu are mai multe funcții importante de stat din care realizează și alte venituri.

Cătălin Cîrstoiu este manager al Spitalului Universitar de Urgență București, șeful Secției Ortopedie-Traumatologie I a Spitalului Universitar de Urgență București (SUUB) și decanul Facultății de Medicină din cadrul Universității „Carol Davila” din București (UMFB).

Deși are mai multe funcții publice, dar și afceri de succes, medicul Cîrstoiu găsește timp să fie și candidatul comun al PSD-PNL.

PRESShub a vrut să afle chiar de la acesta cât timp petrece, zilnic, la fiecare dintre cele patru slujbe plătite de stat, în condițiile în care fiecare este cu normă întreagă.

Citește și: Cum reușește Cătălin Cîrstoiu să îndeplinească 4 funcții importante într-o zi: nu răspunde la telefon

Cătălin Cîrstoiu se plânge că i-a operat pe pile pe jurnaliști. Ce l-a supărat

După mai multe încercări de a-l contacta telefonic fără succes, PRESShub i-a trimis un mesaj pe Whatsapp, cu două întrebări:

1. Aveți, în acest moment, patru slujbe la stat: doctor, șef al Secției de Ortopedie, manager al Spitalului Universitar de Urgență și decan la UMF Carol Davila. Cum reușiți să acoperiți, în timpul unei zile de lucru, toate sarcinile aferente acestor funcții? Câte ore dedicați fiecăreia zilnic?

2. Praxis Medical SRL are sediul în Mioveni, Argeș. În 2022, societatea care are ca obiect de activitate „comerț al produselor farmaceutice”, (farmacie) a avut o cifră de afaceri de 854.000 de lei și un profit de 687.000 de lei, cu doi angajați. Cum se explică un profit atât de mare raportat la cifra de afaceri? Pare că firma dumneavoastră aproape nu a avut cheltuieli.

Însă, nici după aproape două săptămâni, Cătălin Cîrstoiu nu a răspuns, chiar dacă mesajele figurează ca fiind citite.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Bianca Iosef
Bianca Iosef
Bianca Iosef a terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București în anul 2022. A început să lucreze ca jurnalist încă din timpul facultății și este interesată să evolueze cât mai mult în acest domeniu.
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Comisia Europeană vede în roz statul de drept din România

Comisia Europeană (CE) a publicat raportul pe 2023 privind...