Celebrul luptător cunoscut pentru cele 130 de lovituri cu lansatoare antitanc reușite în Siria, Abu TOW, cere să lupte în Ucraina alături de ucrainieni

Data:

Suhail Muhammad Hamoud, un luptător sirian celebru pentru că a distrus cu rachete antitanc peste 100 de vehicule în luptele contra regimului Bashar Al-Assad, dar și contra Frontului Nusra, afiliat al-Qaeda, cere să fie dus să lupte în Ucraina contra invadSuhail Muhammad Hamoud, un luptător sirian celebru pentru că a distrus cu rachete antitanc peste 100 de vehicule în luptele contra regimului Bashar Al-Assad, dar și contra Frontului Nusra, afiliat al-Qaeda, cere să fie dus să lupte în Ucraina contra invadatorilor ruși.

Citește și: O nouă poveste de eroism din Ucraina. Un inginer ucrainean s-a sacrificat aruncând în aer un pod, pentru a opri înaintarea tancurilor rusești

Rebelul sirian, supranumit Abu TOW pentru talentul său de a folosi lansatorul american BGM-71 TOW, avea la nivelul anului trecut 130 de lovituri reușite confirmate, potrivit HotNews.ro.

”Cum pot să mă duc în Ucraina și să lupt alături de armata ucraineană? Există vreo modalitate? Sunt pregătit”, a scrie Abu Tow pe Twitter.

”Vreau mult lucrul acesta. Sunt în Idlib acum și sunt gata să plec pentru a sprijini armata ucraineană. Vreau să ajut pe cineva”, a răspuns el după ce o corespondentă de război a ziarului Jerusalem Post i-a transmis că ”unde există voință, se găsește o cale”.

Citește și: Lumea sportivă se dezice de Rusia: finale anulate, renunțare la Gazprom și Aeroflot

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

CJ Constanța a aprobat evenimentul AUR de la Biblioteca Județeană | Info Sud-Est

CJ Constanța a aprobat evenimentul AUR de la Biblioteca...

Creştinii ortodocși sărbătoresc Floriile. Semnificația sărbătorii

Creştinii ortodocși sărbătoresc Floriile sau Duminica Stâlpărilor, care marchează...