CENTRU MEDICAL BRÂNCUȘI. Consultații de specialitate și investigații imagistice cu echipamente performante de diagnostic (CT/RMN)

Data:

Grija pentru sănătate trebuie să fie o constantă a vieții noastre. Mergem la medic nu doar atunci când ceva ne supără, ci anual, pentru un control de rutină, știut fiind că este mai bine să prevenim decât să tratăm.

Iar atunci când trebuie să tratăm, căutăm să ajungem la profesioniști cu rezultate în domeniu, la cabinete dotate cu aparatură de investigație performantă și să consultăm și o a doua opinie.

Un pacient informat este un pacient a cărui îngrijire devine cu mult mai bună și mai confortabilă atât pentru el însuși, cât și pentru relația pacient-medic.

Oncologie medicală

La Centrul Medical Brâncuși, avem acces la o multitudine de specializări medicale, dotate cu aparatură de înaltă precizie pentru investigații complexe.

Astfel, pentru consultații medicale de specialitate cu scop de diagnosticare, monitorizare  și tratament ale afecțiunilor oncologice la adulți este necesară o programare prealabilă, având bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist și cardul de sănătate sau prin plata directă.

Aici beneficiem de consultație inițială pacient oncologic recent diagnosticat, cu investigații necesare la debut, se stabilesc opțiuni de tratament, cu discutarea efectelor adverse posibile ale tratamentului oncologic și prognostic.

Tratamentul oncologic (tratamentul durerii pacientului oncologic în stadiile avansate, tratament suportiv) este în conformitate cu ghidurile terapeutice europene recomandate de Societatea Europeană de Oncologie Medicală (ESMO).

Se efectuează examinări CT cu bilet de trimitere decontat CAS pentru pacienții monitorizați M2. Pacientul este monitorizat și reevaluat, se elibererază referate pentru prezentarea la Comisii, concedii medicale, bilete de trimitere pentru investigații și analize.

Chirurgie pediatrică

În cadrul cabinetului de Chirurgie pediatrică de la Centrul Medical Brâncuși se poate ajunge cu programare, bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist și o copie după certificatul de naștere al copilului (pentru copii mai mici de un an) sau cu plata directă.

Aici avem la dispoziție următoarele servicii medicale:

  • diagnosticul și tratamentul afecțiunilor chirurgicale ale copilului: apendicita, hernia (ombilicală, inghinală etc.) precum și afecțiunile chirurgicale ale aparatului uro-genital (fimoză, testiculi necoborâți, hipospadias, afecțiunile uretrei și ale rinichilor etc.);
  • diagnosticul și tratamentul plăgilor, arsurilor, degerăturilor;
  • diagnosticul și tratamentul colecțiilor purulente (abcese, furuncule, hidrosadenite, panariții etc.
  • montare cercei;
  • diagnosticul și tratamentul malfomațiilor ortopedice congenitale (luxația de șold, piciorul strâmb congenital, defomările congenitale ale coloanei sau ale membrelor, etc.)
  • diagnosticul și tratamentul afecțiunilor ortopedice dobândite (piciorul plat, plat-valg, genu valgum, durerile „de creștere”, deformările coloanei vertebrale: cifoze, scolioze etc.)

Neurochirurgie

Centrul Medical Brâncuși oferă consultații medicale și în specialitatea Neurochirurgie. Putem veni pentru consultații cu plată directă, în cazul în care un anumit simptom ne atrage atenția sau pentru a beneficia de o a doua opinie pentru o afecțiune diagnosticată anterior.

Vom beneficia de consult de specialitate, monitorizare, reevaluare pentru tratamentul afecțiunilor sistemului nervos în cazul unor leziuni sau tulburări ale creierului, măduvei spinării, coloanei vertrebale și nervilor periferici.

Centrul Medical Brâncuși vine în întâmpinarea tuturor celor preocupați să aibă grijă de sănătatea lor cu echipamente performante de diagnostic imagistic CT si RMN, cu prezentare în baza biletului de trimitere de la medicul specialist și card de sănătate sau cu plata directă.

Consultația include examinarea Computer Tomogaf, cu sau fără substanță de contrast intravenos (pentru vizualizarea vaselor sangvine, aceasta fiind captată în mod diferit de țesuturile sănătoase și cele bolnave, realizându-se astfel o bună diferențiere a acestora) sau oral, interpretarea rezultatului de către medic și înregistrarea pe CD și film radiologic a întregii examinări.

Computer tomografia este o metodă rapidă și neinvazivă de diagnostic care combină razele X cu o tehnologie computerizată avansată care permite vizualizarea organelor, a oaselor si a vaselor de sange în detaliu și înregistrarea examinării în format electronic, permițând astfel monitorizarea diferitelor afecțiuni, în special cele din spectrul oncologiei, la anumite intervale de timp.

Investigații RMN

Noua achizitie este reprezentată de un aparat de rezonanță magnetică (RMN) Magneton Essenza TIM+DOT System 1.5 Tesla, produs de Siemens. Acest echipament permite optimizarea fluxului de lucru, scăzând timpul de examinare.

Investigația prin Rezonanță Magnetică (RMN) este o procedură de diagnostic de înaltă precizie, neinvazivă, atraumatică și care nu folosește radiații X (neiradiantă).

Investigații RMN https://www.cmbrancusi.ro/rx-imagistica/rmn/

Investigații CT https://www.cmbrancusi.ro/rx-imagistica/computer-tomograf/

Neurochirurgie https://www.cmbrancusi.ro/neurochirurgie/

Centrul Medical Brâncuși https://www.cmbrancusi.ro/

Așadar, indiferent dacă aveți nevoie de un control de rutină sau de un diagnostic pentru o anumită afecțiune, personalul medical al Centrului Medical Brâncuși vă oferă servicii premium ca și intr-o clinică din străinătate.

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Compania autohtonă Elis Pavaje își extinde fabrica din Prahova

Compania autohtonă Elis Pavaje, cel mai mare producător român...

Istoria Rolex Submariner

Istoria Rolex Submariner

Chromosome Dynamics anunță lansarea platformei exclusive B2C Frunzar.ro

Chromosome Dynamics, un nume de referință în industria agricolă,...

Viitorul energiei. Comunitățile de energie ca soluție sustenabilă

Viitorul energiei - Comunitățile de energie ca soluție sustenabilă