Cetățeni străni prinși în flagrant vânzând ecstasy, ketamină și cocaină în Mamaia

Data:

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa au depistat mai mulţi traficanţi de droguri în staţiunea Mamaia, în zona unui festival de muzică, aceştia fiind cetăţeni străini, a informat luni IGPR.

La data de 4 mai a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa, au organizat o acţiune pe raza staţiunii Mamaia, în urma căreia un bărbat (cetăţean străin) a fost prins în flagrant delict în timp ce deţinea în scopul comercializării droguri de mare risc (9 comprimate ecstasy şi aproximativ 20 grame MDMA).

Citește și: Executivul a aprobat acordul cu guvernul Ucrainei pentru construcția podului rutier de frontieră peste râul Tisa| Curierul Național

Acesta se afla în zona porţilor de acces către perimetrul alocat desfăşurării unui festival de muzică, se arată într-un comunicat transmis de IGPR.

De asemenea, sunt efectuate cercetări şi faţă de alţi doi bărbaţi (cetăţeni străini), pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de risc şi de mare risc, fără drept, pentru consum propriu. La aceeaşi dată, aceştia au fost depistaţi având asupra lor diferite cantităţi de cocaină şi ketamină.

Citește și: România are a treia cea mai mică speranţă de viaţă din UE – puțin peste 76 de ani 

În urma percheziţiei domiciliare efectuate la adresa de cazare a celor trei bărbaţi au fost identificate şi ridicate diferite cantităţi de cocaină, ketamină şi canabis, sume de bani, precum şi alte mijloace de probă.

La data de 5 mai a.c. a fost dispusă măsura reţinerii faţă de bărbatul prins în flagrant delict cu droguri de mare risc, iar luni, 6 mai, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa cu propunerea de arestare preventivă.

Continuarea în ReporterIS


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Au început lucrările la Spitalul Regional de Urgenţă Cluj | Monitorul de Cluj

Lucrările la Spitalul Regional de Urgenţă Cluj au început...

Locul 1 pe lista consilierilor locali PNL, trimisă în judecată | Reporter de Iași

Locul 1 pe lista consilierilor locali PNL, o femeie...

O companie din Ucraina investește 37 milioane de euro la Oradea | Bihoreanul

O companie din Ucraina investește 37 milioane de euro...

Investiție de interes public, pierdută din cauza birocrației | Ziarul de Iași

Primăria Iași a ratat o investiție de interes public,...