Cine sunt bugetarii gălățeni cu cele mai mari salarii 

Data:

Cine sunt bugetarii gălățeni cu cele mai mari salarii. „Viața liberă” continuă să publice veniturile declarate ale șefilor de instituții gălățene bugetare, pe baza declarațiilor de avere pe care aceștia sunt obligați prin lege să le depună până la data de 15 iunie a fiecărui an. Cu câteva excepții, majoritatea declarațiilor de avere sunt disponibile pe site-urile entităților respective, de unde am preluat informațiile pe care le publicăm.

La cele șase spitale din finalul textului, facem publice atât salariile declarate de manageri, cât și de directorii medicali. Am luat în calcul numai veniturile din surse bugetare, salariile și pensiile. Reamintim, de asemenea, că, în momentul de față, salariul minim lunar brut pe economie este de 3.000 de lei, ceea ce înseamnă 1.898 de lei bani în mână. Înmulțit cu 12 luni, rezultă că VENITUL ANUAL MINIM încasat în România este de 22.776 lei, bani în mână.

Citește și Noi detalii în cazul mirelui ridicat de procurori, înainte de nuntă, cu tot cu Mercedes

Din punct de vedere al transparenței, domeniul agricol pare a fi special. La Direcția Agricolă Județeană (director Nelu Costea), pe site există doar Registrul declarațiilor de avere, un document tip pdf cu numerele de înregistrare și numele celor care le-au depus. În rest, nu există (sau nu am găsit noi) nicio declarație care să poată fi citită, așa cum prevede legea. În cazul directorului Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Galați, Sorin Adrian Pîrvu, nu am găsit declarația depusă în 2023, doar pe cea de anul trecut. Plus că modul de căutare setat pe site este destul de complicat.

La APIA, în schimb, totul este clar. Directorul Alexandru Sîntion a avut un salariu anual de 116.152 de lei. Nici la Comisariatul Județean de Protecția Consumatorilor nu am reușit să găsim, pe site, declarația privind veniturile comisarului-șef adjunct Carmen Mihaela Tudor. Mai multe, aflați în cotidianul Viața Liberă.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

„România regală, un răstimp de progres”, conferință dedicată Reginei Maria a României | Bihoreanul

„România regală, un răstimp de progres", conferință dedicată Reginei...

Un crâmpei din trecut: satul și Noaptea de Înviere | Ziarul de Iași

Un crâmpei din trecut: satul și Noaptea de Înviere....

Impresionanta poveste a lui Alex Craiu: în scaun cu rotile, voluntar în Ucraina | Info sud-est

Impresionanta poveste a lui Alex Craiu: în scaun cu...