Aktual24: Bucureștenii care au venit la Cluj să facă Bolt la Untold, război cu șoferii locali

Data:

Bucureștenii care au venit la Cluj să facă Bolt la Untold au intrat în război cu șoferii locali. Numeroși șoferi au venit în orașul transilvănean pentru a profita de valul de turiști sosiți la Festivalul Untold. Ei s-au lovit însă de nemulțumirea localnicilor care lucrează cu aceeași aplicație și care au sesizat Poliția că nu au dreptul să lucreze în Cluj.

Astfel, mai multe mașini au rămas fără plăcutele de înmatriculare, conform unor discuții pe forumul șoferilor Uber și Bolt.

Citește și: Concertul care l-a supărat pe Bobonete. Federația de Tir nu-și asumă nimic

„Să mai văd eu mașină cu numere de Cluj în București, să vedeți ce daună frumoasă o să aveți”, a amenințat supărat un șofer bucureștean.

„Salut. Pentru cei care vreți să faceți UBER/BOLT de UNTOLD la Cluj Napoca și nu aveți copii conforme pentru Cluj, se zvonește că toți cei cu numere de alte județe vor fi verificați de politie și riscul este de a te întoarce acasă pe platformă și autovehiculul pe dreapta 6 luni”, se anunță pe un alt forum online.

Anul trecut, presa din Cluj a relatat despre cazul unui șofer timișorean de Bolt care a rămas în Cluj fară plăcuțele cu numărul de înmatriculare.

Ce spunea Politia Cluj despre faptul că bucureștenii care au venit la Cluj să facă Bolt la Untold sunt război cu șoferii locali

„În perioada 4-7 august a.c., polițiștii Biroului Rutier Cluj au desfășurat în mod constant acțiuni în municipiul Cluj-Napoca, pentru asigurarea unui climat rutier sigur, combaterea fenomenului infracțional în ceea ce privește consumul de băuturi alcoolice și substanțe interzise la volan și impunerea disciplinei rutiere tuturor participanților la trafic.

În cadrul acțiunii, în perioada de referință, au fost identificate în total 6 situații în care conducătorii auto de ride-sharing au încălcat prevederile OUG nr. 49/2019 privind activitățile de transport alternativ cu autoturism și conducător auto, și anume desfășurarea de transport alternativ de persoane fară a deține copie conforma a autorizației pentru județul Cluj.

În toate cazurile identificate, au fost aplicate sancțiuni contravenționale, iar că masuri complementare, au fost reținute certificatele de înmatriculare și plăcutele cu numărul de înmatriculare ale autovehiculelor în cauza.”

Continuarea în Aktual24.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Dezvoltare prin ştiinţă şi tehnologie | Bihoreanul

Dezvoltare prin ştiinţă şi tehnologie, acesta este obiectivul urmărit...

Cine sunt cei 9 candidați la Primăria Iași. 3 au fost deja respinși | Ziarul de Iași

Cine sunt cei 9 candidați la Primăria Iași. Trei...

Condamnare simbolică în dosarul șpăgii de la UMF Iași | Ziarul de Iași

Condamnare simbolică în dosarul șpăgii de la UMF Iași,...