Ciocolata PNL. Ziua de 1 Martie, folosită electoral de politicieni liberali

Ciocolata PNL. Ziua de 1 Martie, folosită electoral de politicieni liberali
Sursa foto: Debraila.ro

Ciocolata PNL. Ciocolate Milka, introduse într-o cutie de carton cu sigla PNL și fotografiile a doi posibili candidați la alegerile locale din iunie, au fost împărțite de liberali pe strazile Brăilei.

Pe una dintre fețele cutiei în care se „ascunde” o ciocolată apare sigla PNL și, de o parte și alta, fotografiile deputatului Alexandru Popa – președintele PNL Brăila și posibil candidat pentru președinția Consiliului Județean și inspectorului școlar general Cătălin Canciu, unul dintre liderii PNL Brăila și, cel mai probabil, candidat pentru fotoliul de primar al municipiului Brăila.

Citește și: Ce se va întâmpla cu Rusia. 5 scenarii cu Putin și fără Putin

Prima postare pe rețelele de socializare despre ciocolata electorală a PNL a fost făcută de o minoră (foto). Aceasta a fotografiat două astfel de ciocolate, pe care le-a primit în fața Colegiului Național „Murgoci”, însoțite de mesajul: „Încă nu am drept de vot, dar…”.

Și alți brăileni au publicat pe rețelele de socializare fotografii cu ciocolatele care au, pe ambalaj, chipul deputatului Popa, președintele PNL Brăila și a lui Cătălin Canciu, șefului învățământului.

„Salutăm primăvara și frumusețea ei cu gânduri bune și inimi deschise spre un început nou și plin de energie! Vă dorim un 1 Martie fericit și o primăvară însorită, plină de speranța și momente unice! Echipa PNL Brăila”, stă scris pe una dintre fețele cutiei de carton în care a fost introdusă o ciocolată Milka.

Continuarea, în Debraila.ro

Citește și: Înmormântarea lui Alexei Navalnîi. Mulțimi de oameni au scandat numele disidentului (VIDEO)

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.