Comunicare sentință Tribunal Iași

Data:

Dobaşu Aurel şi SC AS Media SRL aduc la cunostinta publicului cele stabilite de Tribunalul Iasi prin sentinta civila 327/23.02.2021 pronuntata in dosarul 2614/99/2020, respectiv „Admite în parte acţiunea formulată de reclamantul Şaramet Bogdan în contradictoriu cu pârâţii Dobaşu Aurel şi S.C. AS MEDIA S.R.L.

Obligă pârâţii în solidar la plata către reclamant a sumei de 2.000 euro, în echivalent lei la data plăţii către reclamant cu titlu de daune morale.

Obligă pârâţii la retragerea de pe site-ul www.topiasi.ro şi de pe paginile personale de facebook a articolului intitulat „A dat cu cizmele într-un copil până l-a desfigurat, a şantajat pentru 300000 euro un afacerist şi totuşi PNL l-a pus şef de spital la Iaşi”.

Obligă pârâtul S.C. AS MEDIA S.R.L. la ştergerea de pe pagina de facebook Topiasi a postărilor de promovare a articolului menţionat anterior.

Obligă pârâţii la publicarea prezentei hotărâri într-un cotidian de largă circulaţie naţională şi pe site-ul www.topiasi.ro la data rămânerii definitive. Obligă pârâţii la plata către reclamant a sumei de 200 lei cu titlu de cheltuieli de judecată” .

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related