Concurs internațional de atelaje, în Bihor. 20 de echipaje se luptă pentru calificarea la campionatul mondial

Data:

Cele mai bine pregătite echipaje de atelaje din România și Ungaria participă, în acest sfârșit de săptămână, la cea de-a cincea ediție a Concursului Internațional de Atelaje din Oșorhei, organizat de Primăria comunei pe o pășune din apropiere de DN 1.

În concurs sunt înscrise 20 de echipe, care sâmbătă au participat la proba de maraton.

„Astăzi este un concurs mai greu, care constă în două etape. Concurenții încălzesc caii 30 de minute, după care intră în controlul medical, apoi în cele șapte obstacole care se văd aici. După fiecare obstacol, parcurg 1.000 de metri (n.r. în jurul zonei de concurs), iar la sfârșit se întrunește un clasament și primesc puncte pentru calificări la campionatul mondial și campionatul european, care urmează să fie în toamna acestui an”, a explicat pentru BIHOREANUL Ioan Gligor, primarul din Oșorhei.

Cele șapte obstacole pe care au trebuit să le parcurgă echipajele de atelaje, cu doi sau patru cai, au fost diferențiate pe culori, astfel că spectatorii, în mare parte susținători ai concurenților, dar și bihoreni curioși să vadă un asemenea concurs, au „migrat” între zonele delimitate de concurs.

Continuarea în Ebihoreanul.ro

Citește și: Ciucă, după ce Ciolacu a suspendat negocierile pentru noul guvern: Tranziția la guvernare trebuie să se producă rapid

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Ebihoreanul.ro)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei alunecări de teren

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei...

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, la Moscova | Bihoreanul

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, fiind...