Condamnare pentru brăileanul care a încercat să jefuiască 2 benzinării. A plecat de la locul faptei cu bicicleta

Data:

Condamnare pentru brăileanul care a încercat să jefuiască 2 benzinării, la începutul acestui an, pe 3 februarie și pe 23 martie. Tânărul, având fața acoperită cu o cagulă, a încercat să jefuiască două benzinării. Este vorba despre stațiile peco Eldomir de pe B-dul Dorobanților și Rompetrol de pe Șoseaua de Centură.

A fost prins după prima faptă și reținut de polițiști pentru 24 de ore, însă Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila l-a lăsat în libertate, sub control judiciar. Astfel, după mai puțin de două luni de la acel moment, individul a săvârșit și cea de-a doua faptă de tentativă la tâlhărie calificată.

Brăileanul a plecat din benzinării cu o bicicletă

Trimis în judecată, Alin Ionuț Popa, un tânăr fără cazier și fără loc de muncă, a fost condamnat de Judecătoria Brăila, în urmă cu o săptămână, la 3 ani de închisoare cu executare pentru cele două tentative de jaf. A primit 2 ani și 6 luni pentru fapta din 23 martie și 1 an și 6 luni pentru cea din 3 februarie, iar în urma contopirii celor două pedepse a rezultat o pedeapsă de 3 ani.

Citește și: Dizolvarea unei comunități: Jumătate din ucrainenii refugiați la Constanța s-au întors în război sau au plecat în altă țară/ Cum le-a îngreunat Statul situația

Surse judiciare au precizat pentru DEBRAILA.ro faptul că, în ambele cazuri, brăileanul a plecat din benzinării cu o bicicletă.

Era înarmat cu un pistol airsoft

Potrivit rechizitoriului, Popa, care și-a recunoscut faptele, a intrat, în seara de 3 februarie, în jurul orei 18:45, în benzinăria Eldomir. Era înarmat cu un pistol airsoft și le-a cerut angajaților să îi dea „banii din sertar, de sub tejghea”.

„Unul dintre angajați i-a zis pe un ton hotărât să îşi vadă de treaba lui, să plece acasă. Inculpatul s-a conformat, a ieșit din stația peco şi a plecat. (…)”, se arată în rechizitoriu.

Continuare în DEBRAILA.ro!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Colaj foto: debraila.ro)

spot_imgspot_img
De Brăila
De Brăila
Înființat în 2016, site-ul de știri debrăila.ro are, pe Facebook, peste 69.000 de urmăritori. Publicația online este cunoscută pentru numeroasele subiecte preluate de presa centrală, care vizează, în mod special, politica, administrația, crima organizată și justiția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Semnătura lui Stelian Ion apare fraudulos pe lista de susținători ai Dianei Șoșoacă

Semnătura lui Stelian Ion apare fraudulos pe lista de...

Comunitatea LGBTQ+ are un nou centru comunitar în București

Comunitatea LGBTQ+ are de acum un nou centru comunitar...

Despre viitorul candidat de dreapta la prezidențiale: „S-ar putea s-o vedem pe Kovesi” | Aktual24

Despre viitorul candidat de dreapta la prezidențiale a vorbit...