Cristian Țăgârlaș (PNL) despre creșterea pragului propus de Dragnea: Există o evoluție a prețurilor

Data:

Pragul de 250.000 de lei a fost stabilit „în coaliție”, susține senatorul liberal Cristian Țăgârlaș, care susține că e mai mare decât cel stabilit în OUG 13 întrucât au crescut prețurile.

„În afară de faptul că există o evoluție a prețurilor și a tuturor elementelor de cost aferente din momentul în care a fost propunerea inițială a PSD-ului și momentul 2023, vreau să vă spun că această decizie este una politică și a fost luată duminică seară de coaliția de guvernare”, a declarat miercuri, la Digi 24, Cristian Țăgârlaș.

Citește și EXCLUSIV ANRE, autoritatea care a scăpat facturile la energie de sub control, mai vrea 180 de angajați

Amendamentele au fost comunicate luni și ar fi fost discutate marți în Comisia juridică a Senatului, susține senatorul liberal, care conduce această comisie. El spune că nu mai știe cine i-a comunicat pe e-mail amendamentele. Potrivit unor surse politice citate de Hotnews.ro, amendamentul și suma de 250.000 de lei au fost propuse și asumate în interiorul coaliției de către ministrul justiției, Cătălin Predoiu.

sursa foto – Agerpres

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cum ar trebui alianțele politice să interpreteze rezultatele la alegerile politice

Valentin Naumescu, profesor de relații internaționale la Facultatea de...

Majorarea prețului gazelor cu peste 50%. Ce soluții are guvernul polonez | Aktual24

Majorarea prețului gazelor cu peste 50%. Ce soluții are...

Ce efecte are populismul asupra economiei | Revista22

Ce efecte are populismul asupra economiei? Consecințele sunt numeroase...