Cum arată acum vila de lux construită de Gigel Sorinel Ştirbu, şeful PNL Olt, pentru fiul său, pe malul lacului Pantelimon

Data:

Prezentăm imagini de actualitate cu vila de lux pe care Gigel Sorinel Ştirbu, şeful liberalilor din Olt, a construit-o pe malul lacului Pantelimon. Imediat lângă, finul Virgil Popescu, alt liberal şi fost şef la Ministerul Energiei, face un alt palat pentru fiul său. Terenul din zonă se vinde cu 1.200-1.500 euro pe metrul pătrat, potrivit unor informaţii recente, iar între cele două proprietăţi ar fi apărut un duplex, tot de lux, care ar urma să fie luat tot de aceşti cumetri.

Preşedintele PNL Olt, Gigel Sorinel Ştirbu i-a făcut vilă de lux în valoare de peste 100.000 euro fiului său, Alexandru, pe malul lacului Pantelimon, lângă Bucureşti, fix lângă un alt palat, construit de fostul ministru al Energiei, Virgil Popescu, pentru fiica sa şi soţul acesteia.

Jurnalistul de investigaţii George Radu a fost, recent în zonă, pentru a vedea la faţa locului cum au evoluat lucrările. Ei bine, vilele sunt aproape pregătite pentru noii locatari şi, între timp, pe parcela dintre ele a apărut un duplex.

Potrivit unor informaţii, tot cumetrii Ştirbu şi Popescu ar urma să pună mâna pe această proprietate. Totodată, este de menţionat că o parcelă de teren în zonă se vinde cu 1.200-1.500 de euro metrul pătrat.

Citește și: Năvodul aruncat de procurorii DIICOT Iaşi peste afacerile cunoscutului investitor imobiliar Cristin Zămosteanu a prins în “ochiurile” sale şi doi polițiști

Terenul pe care se ridică palatul fetei fostului ministru al Energiei este luat pe o firmă din Mehedinți a familiei (Rolavist SRL), deținută de Popescu și soția sa. Potrivit portalului 60m.ro, a primit autorizație de construire în martie 2020. Valoarea estimată a lucrării e de aproape 80 de mii de euro.

În celălalt palat, va locui fiul deputatului Gigel Știrbu, Alexandru. Autorizația datează din noiembrie 2021, iar valoarea estimată pentru lucrare depășește 107 mii euro.

Cele două vile sunt vecine la malul apei, pe una dintre cele mai scumpe parcele din zonă.

Continuarea în Reporter 24!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: reporter24.ro)

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.
1 COMENTARIU
  1. 100 de mii de euro… cât o garsoniera in Cluj
    Mie mi-a cerut un excroc din Sibiu 20 de mii de euro doar sa dea cu glet, vopsea și să pună gresia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related