Probleme noi cu deszăpezirea. În Botoșani, nu sunt şoferi care să conducă utilajele

Data:

Judeţul Botoșani riscă să rămână de izbeliște cu deszăpezirea drumurilor naţionale, deși iarna bate la ușă. Asta pentru că cei care ar fi trebuit să se ocupe serios de această problemă au tratat situația ca pe o bagatelă. În acte totul pare ok, dar în realitate e un haos general.

La jumătatea contractului semnat de Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași, firmele care ar trebui să se ocupe cu deszăpezirea pe drumurile naționale, par să nu realizeze importanța serviciului lor. Ba mai mult, primele ninsori care au căzut în județ în acest sezon rece i-au cam prins cu pantalonii pe vine pe cei care ar fi trebuit să iasă pe drumuri. Nu tu acte, nu tu asigurări pentru utilaje.

Citește și: Operațiunea „Împuternicirea”. Cum sunt ținuți din scurt șefii structurilor de forță din Ministerul de Interne

Bomba avea să explodeze luni, când cei de la Secția de Drumuri Naționale au dorit să afle care au fost cauzele. Așa s-a descoperit că firma care trebuia să fie în prima linie era de fapt un soi de fantomă. Deși trebuia să aibă personalul asigurat, societatea în cauză avea doar convenții semnate cu câțiva șoferi din județ, care au promis că vor veni să conducă utilajele, dacă va fi nevoie de intervenție. Iar când a nins, mai bine de jumătate dintre șoferi au dat bir cu fugiții. Și nu era doar atât. Pe lângă cele două utilaje fără asigurare RCA, găsite de polițiști în trafic, alte opt mașini ar fi fost nefuncționale.

Continuarea, în Monitorul de Botoșani!

Foto: monitorulbt.ro

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei alunecări de teren

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei...

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, la Moscova | Bihoreanul

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, fiind...

Un nou lot din Autostrada Unirii, pregătit pentru licitație | Ziarul de Iași

Documentația lotului Leghin/Tg. Neamț-Pipirig, parte din A8, Autostrada Unirii,...