Discursul lui Zelenski anulat oficial. Șoșoacă a amenințat că „va fi rău” în Parlament

Data:

Discursul lui Zelenski în Parlament a fost anulat oficial. Conducerea Parlamentului a decis marți ca ședința comună convocată inițial pentru astăzi în onoarea președintelui ucrainean să nu mai aibă loc, au declarat pentru surse parlamentare.

Volodimir Zelenski a fost întâmpinat la aeroport de ministrul de Externe al României, Luminița Odobescu, care a și postat o fotografie pe contul său de Twitter.

Liderul ucrainean a mers mai întâi la Palatul Cotroceni, pentru o întâlnire cu Klaus Iohannis.

„Vizita reconfirmă continuarea sprijinului necondiţionat al României pentru Ucraina, în contextul războiului ilegal al Rusiei împotriva acestei ţări, precum şi caracterul special al relaţiei bilaterale dintre România şi Ucraina, potenţialul acesteia şi necesitatea discutării, la cel mai înalt nivel, a proiectelor şi a temelor de interes comun”, a transmis Președinția României.

După ce va pleca de la Cotroceni, liderul ucrainean merge în Parlament, unde se va întâlni, de la ora 16.00, cu președintele interimar al Camerei Deputaților, Alfred Simonis, și cu președintele Senatului, Nicolae Ciucă.

Zelenski nu va rosti niciun discurs în plenul reunit, așa cum era programat inițial.

Citește și Cioloș: Ciolacu să răspundă dacă legea prin care PSD a transformat Delta Dunării în pășune a fost făcută pentru Paul Stănescu

Discursul, anulat de teama unor scene nepotrivite, anunțate de Șoșoacă

Marți dimineață, programul inițial al Parlamentului prevedea o ședință comună la ora 17.00, în care președintele Zelenski urma să susțină un discurs în plenul reunit al Parlamentului.

Liderul ucrainean a susținut discursuri în fața parlamentului în toate vizitele externe.

Zele, ai curaj să te întâlnești cu mine? Am o scrisoare să îți dau! E pentru românii noștri de dincolo, pe care îi omori!”, a scris Diana Șoșoacă, pe Facebook.

Senatoarea a mai amenințat într-o filmare: „Eu atâta vă spun, domnule Iohannis. Dacă vi-l prind în Parlament, va fi rău. Puteți să aduceti tot SPP-ul din lumea asta. Să nu îndrăzniți să îl băgați în Parlamentul României”.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
2 COMENTARII
  1. „… atat va spun, d-le iohanis…”___–-___Cum se zicea pe „vremuri” ?(de f. curand apuse!) :” Nutizi, spaima putzii!”, iata ca acum avem ” A ajuns „fatza” Soshoaca,/Spaima celor pe umeri, au troaca!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un sucevean aflat în arest la domiciliu pentru trafic de droguri a evadat

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din...

Stradă surpată în Slănic Prahova. Geologi și specialişti caută explicații| FOTO

Stradă surpată în Slănic Prahova. Specialişti din cadrul Institutului...