Dosar penal clasat și permisul înapoi, în cazul brăileanului prins „drogat” la volan

Data:

Un bărbat de 51 de ani, din Brăila, șofer al operatorului de transport public de persoane, a fost, timp de două luni, urmărit penal pentru că ar fi condus un autobuz în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive, după ce polițiștii de la Biroul Rutier l-au testat cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența a nu mai puțin de trei substanțe interzise.

Acuzația a stârnit un val uriaș de comentarii pe rețelele de socializare, sute de internauți arătându-se revoltați de faptul că un mijloc de transport în comun este condus de o persoană care s-ar droga. Și ziare centrale, nu doar cele locale, au publicat știrea.

Citește și: Festival de filme italiene, în trei orașe din țară

Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de DEBRAILA.ro, în cele din urmă, după 3 luni și după ce a plătit din propriul buzunar analiza toxicologica, bărbatul a primit verdicul final: „FAPTA NU EXISTĂ!”.

Continuarea, în De Brăila!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
De Brăila
De Brăila
Înființat în 2016, site-ul de știri debrăila.ro are, pe Facebook, peste 69.000 de urmăritori. Publicația online este cunoscută pentru numeroasele subiecte preluate de presa centrală, care vizează, în mod special, politica, administrația, crima organizată și justiția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related